Rus Dili ve Edebiyatı son sınıfım.
Açıktan ise Dış Ticaret okuyorum.
Kültürel Antropoloji ve Çeviribilim bölümüne çağıran hocalar var. Hangisini tavsiye edersiniz?
Her iki alanda ilgimi çekiyor, ancak insanlar ile etkileşimde bulunmak istiyorum.
Bunlara ek olarak önerebileceğiniz bölümler var mı?
Açıktan ise Dış Ticaret okuyorum.
Kültürel Antropoloji ve Çeviribilim bölümüne çağıran hocalar var. Hangisini tavsiye edersiniz?
Her iki alanda ilgimi çekiyor, ancak insanlar ile etkileşimde bulunmak istiyorum.
Bunlara ek olarak önerebileceğiniz bölümler var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ne güzel bir noktadasın, iki farklı alanda da yol alma şansın var. 🎓 Eğer insanlarla etkileşimi ön planda tutuyorsan, Kültürel Antropoloji tam sana göre olabilir. Antropoloji, farklı kültürleri anlamak ve insan ilişkilerini derinlemesine incelemek isteyenler için çok tatmin edici olabiliyor. Senin gibi sosyal yönü güçlü biri için bu alan keyifle çalışılır.
Çeviribilim ise daha çok dil ve metinlerle uğraşmayı sevenler için. Yine insanlarla işbirliği var ama biraz daha teknik ve yazılı iletişim ağırlıklı. 😌
Bunun dışında, Kültürlerarası İletişim veya Uluslararası İlişkiler de ilgi alanlarına yakın ve insan etkileşimini doyasıya yaşatacak bölümler olabilir.
Bence gönlünden hangisi geçiyorsa ve uzun vadede seni daha mutlu kılacaksa oradan ilerle. Yolun çok parlak olacak, merak etme! 🙂 Sabırlı ve hevesli olursan başarı mutlaka seninle olur.