Eğitim sizce önemli mi ilişkide? Lisans mezunu olmasını bekler misiniz?
Kendi adıma cevaplayayım sorumu. Benim için hiç önemli değil. (bende lisans mezunuyum)
Kendi adıma cevaplayayım sorumu. Benim için hiç önemli değil. (bende lisans mezunuyum)
kafa yapısı düşünce yapısı önemli benim için hayata at gözlükleriyle bakmayan fikir alışverişi yapılabilen biri olmalı üniversite okumuş bir yığın cahil tanıyorum o konuya çok takılmam
Ben lise mezunuyum mesela. Üniversite okuyamadım , daha doğrusu 6 kere sınava girmeme rağmen bir yere yerleşmedim. Ama 12 senedir bir yerde çalışıyorum ekmeğimi elime aldım şükür. Sosyalleşecek şeyler yapıyorum. Lise mezunu olmam gerçekten kız için sorun mu? Herkes okumak zorunda değil ki. Ne üniversite mezunu insan var karakteri olmayan..
Cevap
17Cevap
Seni taşıyamaz. Kısıtlar, özgüvensiz olur. Kompleks yapar.
Aşırı haklısın. Kendini geliştirmiş olgun bir adam için sorun olmaz ama bu anlattığın profili gördüm kendi hayatımda. Sandım ki ondan çok gencim eğitimliyim beni el üstünde tutar ne güzel dedim ama tam tersi aşırı aşağılık kompleksine giriyordu. Sürekli aşağı hissettirip gölgelemeye çalışıyordu
Yaşar Kemal gibi biri değilse eğitim benim açımdan önemli evet. )
Tabii ki değerli bir şey ama umrumda değil çok da. Otodidaktik de olabilir.
En azından benden üstün olsun o yeterli 😅😅 benim için önemli
Üniversiteye gitmesi iyi olur diploma almasına gerek yok.
Eğitimli olması önemli ister lise ister lisans farketmez öğrenmeye ve gelişmeye açık olmalı
bi zahmet olsun artık. ne konuştuğumuz hakkında fikir sahibi olsun.
kadınlar önem verir bu tür şeylere erkekler çok umursamaz
Lise mezunu bir fabrika işçisi talip olsa istemezsiniz ama
Sadece bilinçli i birey olması önemli
Kalbi vicdani eğitimli olsun
Kesinlikle çok ama çok önemli
Zeki olması eğitimli olmasından daha önemli
tabıkı kultur sevıyesı yuksek olmalı
Kendini yetistirmis olması önemli
her bku bilmemesi lazım biliyorsa zaten sorun
İnsan olsun yeter
Önemsiz ya
Bence önemlidir