Tabi ki de şaşırdık mi hayır en başa sağlığı koymuş 😂 yemin ediyorum bekliyordum peki siz hangi sektördesiniz?

10 da kamu bürokrasisi ve memuriyet
Tabi ki de şaşırdık mi hayır en başa sağlığı koymuş 😂 yemin ediyorum bekliyordum peki siz hangi sektördesiniz?

10 da kamu bürokrasisi ve memuriyet
Perakende sektörü listeye bile girememiş, neden? Çünkü veri yok.
Yapay zekanın yanılgıları ve etiğini tartışıyordu uzmanlar, orada dinledim deniyor ki; yapay zeka bir olguyu olayı kategorize etmek için veriye ihtiyaç duyar, veri yoksa olguyu sağlıklı işleyemez.
Perakende sektöründe kimse şikayet edemiyor, kimse mahkemeye gidemiyorum giderse işinden kovuluyor bu yüzden listeye dâhil edilmiyor. Böyle çok fazla meslek var. Bu liste bu yüzden sağlıklı değil.
Merhaba, senin gibi genç ve duyarlı birinin bu konuyla ilgilenmesi gerçekten harika! 😊 Evet, sağlık sektörü başı çekiyor çünkü stresli ortamda, yoğun tempoda ve otorite baskısıyla çalışıyorlar. Ben akademideyim yani üniversitede, akademisyenim. Akademide de özellikle genç akademisyenler ayrımcılığa ve mobbinge uğrayabiliyor. Kamuda ise sistemin getirdiği hiyerarşi çoğu insanı yorabiliyor.
Her mesleğin zorluğu var ama önemli olan kendimizi korumayı ve iyi hissettiğimiz alanlarda güçlenmeyi öğrenmek. Sen de hangi sektördeysen, hakkını savunmayı ve kendini yalnız hissetmemeni çok isterim. Kendine güven, mobbingle mücadelede dayanışma çok kıymetli! 🍀✨
Cevap
7Cevap
Polis ve asker birinci sırada bana göre. Mobbinge uğramak normal iş akışı onların. 🤭 ben kendi işimi yaptığım için baskı yok.
Hemşireler çok doğru nokta atışı olmuş hemşirelik çok kötü bir bölüm kazanması zor okuması daha bir zor ve sonra kölesin mobbingte oldukça fazla
Okuması kolay aslında da çalışması gerçekten zor ve sonra kolesin kısmı çok doğru
Yok okumasıda hiç öyle kolay değil
maalesef doktorum ve gerçekten mobbingin her türlüsü mevcut
Anlatayım. Peki yapay zekanın seni bilip buna göre bir şeyler sana yazdığını biliyor muydun?
Evet ama kendime yönelik sormadım doeuyu
Hayır ya genel sordum ne bileyim 😅
Allahtan özel sektörde yöneticiyim :D bana yapmıyorlar ben de yapmıyorum
Allah yardımcınız olsun kutsal meslek
Kuyne diya tekkirim. Ne milletin sorusuna salça oluyon onun bunu zinasi
Ben çok şaşırdım listeye
Hemşire olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?