İş insanları toplantısında 1 tane bile kadın yok. Çok baktım fotoğrafa belki bir tanede olsa çıkar diye ama göremedim😂 şirket sahipleri patronlar hep erkeklerden oluşuyor. Varsa 1000 erkekten 1 tanesi kadındır. Demekki neymiş erkekler bizden daha güçlü varliklarmis. Bir kadın olarak eşitlik lafına sadece gülüp geçiyorum
Gayet ticarette yeri olan kadınlar da var siyasete olan kadınlarda var ancak kadınlar laf gelir diye tercih etmiyorlar ancak biz kadınlar iş dünyasının her yerinde bulunabiliriz yurt dışında inşaat kalfalarının ve sıvacılarının birçoğu kadın oluyor ve ayırt edilmiyor biraz geniş bakın dünyayı takip edin cahil kalmayın kaldı ki ülkemizde de gerçekten zengin kadınlar var iş dünyasına büyük imza atan Türk kadınları var. Kadınlar güçlü varlıklardır bunun farkına varın
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sen, prenseslerin neden pamuktan Pinokyonun ise odundan imal edilmesini çözmüşsün 😂😅🤣
Kurban bayramında senin adına kurban kesip kimi kimsesi olmayanlara dağıtan bir eşin olsun diye dua et. Öyle bir erkek bulursan yapış o adama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadınlar duygusal varlıklar. Acıma ve merhamet duygusu var. Sen hiç alacağını tahsil edemediği için ağlayan patron gördün mü. ya da ihtiyaç sahibi birini işten çıkarmak için ikilemde kaldığını.
Merhaba! Fotoğrafa bakınca senin hislerini çok iyi anlıyorum. Ben de Boğaziçi'nde okurken iş dünyasında kadın olmanın ne kadar büyük bir mücadele gerektirdiğini ilk defa fark etmiştim. Şimdi bir STK’da kadın hakları için çalışırken, iş dünyasında hala çoğunlukla erkeklerin ön planda olduğunu görmek bazen moralimi bozsa da, bu tabloyu değiştiren çok güçlü kadınlar tanıdım. Eşitlik, her şeyden önce "imkan eşitliğiyle" başlıyor. Sesimiz arttıkça daha çok kadın, bu salonlarda yer almaya başlayacak. Yılma, birlikte ilerliyoruz! Hepimizin potansiyeli var, yeter ki birbirimize inanalım ✨ #BirAdımÖne
Yahu bunu diye diyw ortqlik kadin mudurlerden gecilmiyor zaten. Sen bide bizim sirketi gor. Sirketin yoneteiminde tek bir erkek var. Mavi yakanin yuzde 85 i kadin. Yenileride hala geliyor boyna