Annemin hayalini gerçekleştirmek zorunda mıyım?

Annemi okula yollamamişlar sadece ilkokula gitmiş. Sırf kendi okula gidemedi diye benim okulla ile ilgili her şeye katilmami foto cekinmemi falan istiyor. Ama ben istemiyorum. Yıllardır tipim yüzünden zorbalık gördüm akademik olarak iyidim. Akademik olan bazı yarışmalarda derece bile yaptım ama daha fazlası gelmez benden. Üniversiteye gitmemi istiyor ama ben istemiyorum. Kendisinin rahatsızlığı var pek çalışamıyor babam falan yok sadece ikimiziz. Ben üniversiteye gidince ona ne olucak? Ayrıca hadi gittim diyelim üniversiteye orada kim nasıl insanlar olur. Hayatımda görmediğim zorbalığı görürüm. Hem maddi açıdan destek asla gelmiyecek bana (annem gelir diyor ama gelme ihtimali yok) diğer insanlar hep bir yerlere gidicek alicak ben onlara asla dahil olamiyacagim. Hemde tipim yüzünden kendimi bildim bileli zorbalığa uğruyorum cidden aşırı çirkinim. üniversitede kim nasıl güzel kızların olur. Mental olarak asla dayanamam. Bu tarz şeyler yüzünden okuldan nefret ediyorum ama annem sırf kendi yaşayamadı şeyler için beni zorluyor. Onu bu konuda dinlemek zorunda mıyım? Lise bittiği gibi bir işte çalışmam daha iyi olucak benim.
Annemin hayalini gerçekleştirmek zorunda mıyım?