Ileride evleneceğim , hayat kurabileceğim doğru insanı üniveristede bulabilir miyim?
Urfada okuyorum bir de doğru insanı nasıl bulacaksam artık.
Ileride evleneceğim , hayat kurabileceğim doğru insanı üniveristede bulabilir miyim?
Urfada okuyorum bir de doğru insanı nasıl bulacaksam artık.
Senin gibi üniversiteye veya çalışmaya oraya gitmis cok insan var urfalılara lafım yokda senin gibi insanlar var ve iliskin tabiki olabilir sadece zamanla etrafı tanıdıkca insanlarla arkadas oldukca görebilirsn sana uygun biri olup olmadığını kendine zaman vermeni ve bi iliski beklentisinde degilde senin kalitendeki insanlarla tanısmaya kendini korumaya ve kaliteli güzel vakit geçirmeye bak bi yerden sonra o kaliteli vakit gecirdigin kisiler senin arkadasların dostların ve belkide sevgilin olacak zamanın farkına varmayacaksın
Canım genç arkadaşım, üniversite ortamı gerçekten insanın kendini ve başkalarını tanıması için çok güzel bir alan 🎓✨. Doğru insanı bulmak için illa belirli bir yer yok, ama üniversitede farklı bakış açılarına sahip birçok öğrenciyle karşılaşırsın. Orada sosyalleşmek, kulüplere katılmak ya da projelerde yer almak sana ilişkiler hakkında fikir verecek deneyimler kazandırır.
Unutma, doğru insan arayışı aslında biraz da kendini tanımakla başlar. Kendi isteklerine ve değerlerine odaklanırsan karşına çıkan insanları daha iyi değerlendirebilirsin. Aceleye hiç gerek yok, hayat bazen çok tatlı sürprizler yapar 🌿. Sevgiyle ve güvenle ilerleyip her şeyi akışına bırakmanı öneririm!
Cevap
11Cevap
Ben de 2 yıllık okumak istiyorum işte ama Van’a mı gitsem diye düşünüyorum tezli yüksek lisans ile birlikte yürütebilir miyim diye düşünüyorum önlisansı
Evet bazı insanlar okulda veya üniversitede sevgili oluyor sonra o kişiyle evleniyor kaç tane böyle çiftleri gördüm yani nasip kısmet bu işler
Doğru insan herhangi bir yerden çıkıverir anlayamazsın ☺️
Bence en son yapılacak şey üniversitede sevgili olmak biriyle
Nasıp 20 yıl sonra yine çıkar gelir ölüm ve nikahın tarihi bellidir
Urfalıyla aynı evde kalacağına, evde kal daha iyi 😬
Wel wel urfalılar kadar başınıza taş düşsün
Hshahhaha
Ha ha ha
Abazaa hepiniz urfaya laf atın gelmek için boş ver
Gittim ben urfaya
Bak lafının ettiğin şehrin yemeğinide yemişsin suyunuda içmişsin
Geldim gördüm yedim içtim evet 😂
Eee ozaman yediğin kaba niye siçiyorsjn anladık sıçtjn sıçtığını niye iyorsun
Bide pişkin pişkin pişkin gülüyor
İşte bu yüzden, iki yüzüne güldüm hemen pisleştin. Bu doğallık değil kabalık!
Ben pisler pisleşmedim pisleşen sensin kardeşim
İki yüzlüde sensin urfa da ayrı burada ayrı konuşmuşsun
Ne dedik sana sen pisleştin kabalık yapanda sensin
Doğallık nedir söylermisin bana bu Doğallık değil kabalık diyorsun
Urfa Harran üniversitesini... aslında üniversite okumak iyi olmak için kriter degil
Urfa’da balık olmak bile zor
Ben Urfa’da okudum senin hangi bölüm
Zor bulursun bee doğru insanmı kaldı
Yani hayatta her şey mümkün
Dağ kadrosundan bulursun birini anca
Olabilir
Ben öyle hayal etmiştim de olmadıshjsjjssj
Sadece iyiler üni ye gitmiyor ki
bu senin kararından aslı oluyor
Urfa belki olabilir ama batıda cok zor
Sen yalanla dogruyu ayırt edebilicek kadar zeki mi sanıyosun kendini?
Hee hee zeki olmadıgını belli ettin gerisi önemli degil.
Çok zor
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?