Eğitim & Kariyer Psikoloji okuyorum 2. sınıfım bırakıp hukuk ya da hemşirelik okumak istiyorum sizce? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hukuk Hemşirelik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Sizce Psikoloji okuyorum 2. sınıfım bırakıp hukuk ya da hemşirelik okumak istiyorum sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 414 cevap paylaştı. Yanii çok farklı alanlar 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hukuk istiyorum aslında iş imkanından kararsızım hemşireliğin önü daha açık Yorumla Mchukuk 1 yıl Hukuk çok zor bir alan, avukatım ben de Yorumla Soran 1 yıl Zor alan olması önemli değil de maddi anlamda kazanabilir miyim? Türkiye şartlarında hemşireliğin iş imkanı daha fazla yoksa sağlığı sevmiyorum Yorumla Mchukuk 1 yıl İş imkanı, maddiyat, beklediğiniz hayat ne, çok değişkenli bir konu Yorumla Soran 1 yıl İyi arabam ve ofisim geçinebileceğim kadar bir param Yorumla Soran 1 yıl Türkiye şartlarına göre istiyorum😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle hemşirelik diğerlerinin önü açık değil zorlanırsın
Yanii çok farklı alanlar
Hukuk istiyorum aslında iş imkanından kararsızım hemşireliğin önü daha açık
Hukuk çok zor bir alan, avukatım ben de
Zor alan olması önemli değil de maddi anlamda kazanabilir miyim? Türkiye şartlarında hemşireliğin iş imkanı daha fazla yoksa sağlığı sevmiyorum
İş imkanı, maddiyat, beklediğiniz hayat ne, çok değişkenli bir konu
İyi arabam ve ofisim geçinebileceğim kadar bir param
Türkiye şartlarına göre istiyorum😊
45 yaşında naapçan okulu?
24 yaşındayım!!!