Yani haliyle tanımak için soruyorum paragöz denildi bu
Erkekler neden böyle
Erkekler neden böyle
bırakın arkadaşım bu statü sorgulama işini artık. önce muhatabınızı tanıyın, karakterine yoğunlaşın. diğer sosyo-ekonomik bilgilerini kendisi paylaşır insanlar. rahat bırakın ve sormaktan vazgeçin ne iş yaparsın mesleğin nedir gibi soruları. sosyal aktivitelerini, hobilerini, neleri sevdiğini ve nelerden haz etmediğini anlamaya çalışın, bilgisini ve zekasını tartın insanların.
Kardeşim evlendikten sonra ne yiyeceğiz ne içeceğiz Allah aşkına söylesene bir bana neyin kafasını yaşıyorsunuz ya bu devirde zaten aşk karın mı doyuruyor Aşk mı var Yani kim olsa zaten merak eden Karşısındaki insan Ne meslek yapıyor Ne ile uğraşıyor nedir neyin nesidir Allah Allah bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz konuşmayın o zaman yok hobimiş yok bilmem ne hobi zaten bizim karnimizi ayıracak değil mi
yaw he he dediğin gibi olsun. paralı olsun da gerisi önemli değil diyenlerin bir çoğu senesi dolmadan boşanıyor.
boş ver işte erkenden kişiliğini karakterini belki etmiş sanki ne var altı üstü. İşini sormuşsun. Büyük ihtimal işsiz zoruna gitmiş. Yani işsiz bile olsa zoruna gitmemesi lazim
Yani ben kötü bir şey sorduğumu düşünmüyorum çalışmıyor da dikkatimi çekti dedim Sen ne yapıyorsun vesaire çalışmıyor musun evde misin falan hatta bana bunu söyledi
Yaa boş ver sen kötü bir şey soylememişsin vicdanın rahat. Nerde yaşıyorsun İstanbul mu
Canım, senin yaşadığın durumda üzülmeni gerektirecek hiçbir şey yok. İnsanlar birbirini tanımak isterken mesleğini sormak gayet doğal bir adım. Biri bu kadar temel ve masum bir sorudan rahatsız olup sana yanlış bir etiket yapıştırıyorsa, asıl sorun o kişinin yaklaşımında olabilir. İletişimde nezaket ve anlayış önemli, karşılıklı güven olmadan sağlıklı bir ilişki kurulamaz. Yolu açık olsun, kafana takma. Kendine güven, dürüst ve nezaketli olduğunda kimse seni lafla küçültemez. Unutma, her zaman kendin gibi ol ve değerlerinden ödün verme! 😊🌱
Cevap
13Cevap
En doğal hakkın sormak yani bunun için seni paragöz olarak nitelendirdiyse kişi kendinden bilir işi diyeceksin arkanı dönüp gideceksin
Gerçekten ben de çok şaşırdım Alt tarafı çalışmıyordu mesela mesleğini biliyorum ama çalışmıyordu Ben de sordum Sen şu an çalışmıyor musun Ne yapıyorsun tam olarak vesaire bana bunları dedi
Hata yapmışsın
İşk başts iş ve para sorulur ise o adama vereceğin değer paramve yaptığı iş işe orantılı olur
Başta zaten sormadım mesleğini biliyorm sadece çalışmıyordu benimde dikkatimi çekti tam olarak ne yapiyorsn dedim çalışmıyor musun evde misn gbi sonra bunu dedi bana
Sizin iş olmaz artık
Bende sorun olduğunu düşünmüyorum
Aa acaba neden siz kızların evin var mı araban var mı diye sormasından bana gına geldi
Ev araba mı sormuşum?
Amma batıyor sizlere
Fiks sorular adın yaşın nerelisin meslek falan. Boş yapmış. Paragözle ilgisi yok. Muhatap olma böyle prenseslerle bi etek yolla abiye
Maalesef beyfendi bunu sorun etti para göz kadınsın dedi ve seninle hiçbir sey olmam dedi bana takipten çıkardı
Sende anormalsin deseydin. Kimseyle konuşup tanışmamış demek ki. Bırak mağarasında takılsın. Kurtulmuşsun
Gurur duyduğu bir mesleği yok diye yorumladım.
İlk konuşmada sorduysan öyle düşünmüş olabilir aşkım 🥴
Hayir mesleğini biliyorm sadece çalışmıyordu dikkatimi çekti tam olarak ne iş yapiyorsn dedim çalışmıyor musun sorna bunlari dedi bana
O zaman onun dert etmesi gerekiyor aşkım kafana takma
çok gereksiz tavır olmuş adamınki
Maalesef beyfendi bunu sorun etti para göz kadınsın dedi ve seninle hiçbir sey olmam dedi bana takipten çıkardı
çok iyi olmuş amaç sohbeti ielrletmek aslıdna bende meslek sorarım hep
Ama normal değil mi sormam cidden merak ediyorm belki seninle ilerlemeyi düşünüyorum öğrenmem bilmem lazım elin ekmek tutuyor mu diye
aşırı normal
İlk tanıdığında sorarsan öyle tepki alman normal
Ilk tanıdığımda sormadım zaten mesleğini biliyordum bana doğru düzgün bir şey anlatmıyordu ben sordum ne yapıyorsun evdeyim dedi Ben dedim çalışmıyor musun Ne yapıyorsun şu an bana bunları söyledi
Anladım
Başlıkta yazdığına göre ben ilk tanışmada sordum olarak anladım yani aranızdaki muhabbete bağlı olarak sormanda bir sakınca yok bunu meraktan yâda muhabbet olarak sormuş olabilirsin açıkça büyütecek bir şey görmedim
boş ver demekki kasıntı egolu birisi her ne kadar paraya bakan kişiler olsada bunu dert etmeyen kişiler vardır eminim sen kendi düşüncende birisini bulursun dert etme
Başka kadınlar onu bunu aldırır yine en iyi kadın olur gözünde bn bi soru sordum kötü kadın oldum
Zaten bu hayat kuralımıdır nedir bende çözemedimde söylediğinde haklısın ne kadar zorluk olursa o kadar talep oluyor gibi bir durum söz konusu aslında olması gereken karşılıklı sevgi ve değer vermek bu birşekilde oluşmuyor
Çok normal bu bence onun yarası başka
😂😂😂 Diliye bak boş ver onu
Allah rızası için bir tane normal bir birey çıksın karşıma artık
Sen ne iş yapıyorsun
Banka temsilcisi
Sacmalamis o zaman
Gerçekten
Tanımaman daha iyi olmuş
Zaten takipten çıktı sonrasında özür vs diledi ben konuşmak istemediğimi belirttim
En iyisi boş ver , söylediklerinin o an nereye gideceğini bilmeyen biri
Bu devirde düzgün iletişim kurulacak kimse kalmamış
Aynen herkes çıkar düşünür olmuş , acaba bir şey isteyecek mi düşüncesi beklentiler
Sorucan tabi senin hakkın böyle demesi yanlış
Üstüne seninle hiçbir sey olmam artik dedi
böyle cahilden bişe olmaz daha senle nasıl konusucagını bilmiyor
Sonrasında özür diledi ama ben cidden soğudum ya konuşmak istemiyorum dedim sonra tamam kanka vs gbi kelimeler kullandı artı cinsellikle yaklaşım sağlıyordu ya 2 gündür tanıyorsn daha ne bu rahatlık
Seni soguttuktan sonra ne yapsa fayda etmez
Eyer müsaitsen konusabiliriz ben böyle şeylere takılmam
Ciddi olarak söylememiştir umarım
Ciddi dedi ve seninle hiçbir sey olmam dedi vs
Konuşmak istemediğimi belirttim bende
Sil gitsin.. boş ver. Adam değilmiş.
Sıradakiyle devam et
İşsiz bir fakirse ondan demiştir😄😄😄😄
Bence sormak hakkın onunla sorması hakkı
Cimrilikten ölecek
Niyetini cidden anlamadim
Sosyal medya o buldu beni