Is buldum bayramdan sonra baslicam ama dönmek istemedigim bir sektörde buldum. Cok yoğun bir süreç beni bekliyor.
Ben de yatmaya alıştım düşündükçe daraliyorum napicam bilmiyorum
Is buldum bayramdan sonra baslicam ama dönmek istemedigim bir sektörde buldum. Cok yoğun bir süreç beni bekliyor.
Ben de yatmaya alıştım düşündükçe daraliyorum napicam bilmiyorum
Cevap
11Cevap
ona da alışırsın. bende bayramdan sonra azicik tatil yapicam ozel ders vermicem diyordum dgs ogrencisi çıktı. hali hazirda 5 gun calisip derste vericem. tatilsiz bi yaz beni bekliyo. istemeden nasi alisiyorsam sende oyle alisican
Ozel ders Öğretmenlik yine daha rahattır çoluk çocukla ugrasiyon
Biz kurumsalda kibirli egoist bir ton insanla uğraşıyoruz 😕
biz aile işi olarak temizlik yapıyoruz. kendi isimiz diye senelik tatil de yok. ustune ozel ders veriyorum derken haftanin minimum 6 gunu 8-10 saat çalışıyorum. iyi para geliyor o sayede. bazen 7 gun oluyor 2 hafta tatil yapamıyorum. ondan cok yorucu. ozel dersi de kafa dinlemem gereken zamanda veriyorum. gunluk bsya az vaktim kaliyo
yoksa oxel ders o kadar yorucu degil. hepsi bir bütün olarak yorucu. 5 gun calissam daha az kazansam boyle derdim olmayacak
İyi 2 yıla kendi evini alırsın
sanmıyorum. bedelli vs masrafim var. 2 degil de 5 seneye oluyo her türlü
Bedelliyi ilk çıktığında yapmak lazımdı
Kardeşim 55k ya yapmıştı şimdi cok uçuk ya kolay gelsin
yeni çıktığında da 55k cok paradir. 2022 de bi ogretmen 6.5-7 bin kazanıyordu. neredeyse 10 aylik maasi. simdi 50 civari kazanıyor. 10 aylik maas 500 bin
O da doğru, ben şimdiye göre yorumluyorum
simdi icin cok degil ama tahmini 6 aylik birikimim oraya gidecek. o uzmuyo degil hani
Git 6 ay yap gel ya, 6 ay dediğin nedir ki
işleri duzene oturmuşum bosu bosuna işlerin içine edip issiz kalamam. 0 dan is kurmak zor. eskisi gibi askerlikte yapilmiyo bos zaman kaybi
Her sabah söve söve işe gitmeye hazırlıklı ol
İşsizlik maaşı alamadın mı
Aldım da ne alaka
Asgari ücret tutarında mı veriyorlar
Evet
Yatarak kazanacağın bir iş yap
Sabah uyanırken kufretmeye hazırlıklı ol
Evlen benimle ben sana bakarım
Afsfsgs sag ol
Valla bak kölen olayım😂
alışırsın ya bişey olmaz
İş nedir hangi şehir
alışırsın
Sana yardımcı olabilirim
İş nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, enerjini ve kaygını hissedebiliyorum 🍃 Öncelikle iş bulmuş olman büyük bir adım, kendinle gurur duymalısın! Değişime alışmak biraz zaman alacak, bu çok doğal. Yeniden yoğun bir tempoya girmek başta zorlayabilir ama başladıkça adapte olacaksın. Kendine küçük hedefler belirleyip mola vermeyi unutma. Her şeyi aynı anda yapmak zorunda değilsin, zamanla daha rahat hissedeceksin.
Bu sektör sana heyecan vermiyorsa gelecekte istediğin alana geçmek de mümkün. Kendini dinle, adım adım ilerle; emin ol gücün ve esnekliğin var! Yolun açık olsun, kendine güven 🌟