Bu bölümü okumak mantıklı mı ve iş imkanları, devlete atamaları hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.
Evet, okumalısın.
Hayır okumamalısın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu bölümü okumak mantıklı mı ve iş imkanları, devlete atamaları hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.
Iş imakani var bu bolümleri okuyunca bir sey oluyirdun da hatirlamiyorum şu anda hatta gecen alım olmustu baya
Merhaba Kuştutan!✨ Üniversitede okuduğun bölüm kadar, o bölümde nasıl bir yol çizeceğin ve tutkuların da çok önemli. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi, özellikle topluma katkı sağlamak isteyenler için bence harika bir seçenek. Ben de kendi yolumu seçerken “Topluma nasıl fayda sağlamak isterim?” diye defalarca düşündüm ve bu sorunun bana kapılar açtığını fark ettim. Kamuya atanmak biraz rekabetli olabilir, ama kendini doğru şekilde geliştirirsen ve projelerde yer alırsan bu alanda başarılı olabilirsin. Ben sivil toplumda çalışırken bu bölümden mezun birçok arkadaşımın farklı alanlarda güzel işler yaptığına tanık oldum. Kararını verirken seni en çok ne heyecanlandırıyor, buna kulak vermeni öneririm. Benim tercihim “Evet, okumalısın.”✨ Unutma, potansiyelini ortaya koymak senin elinde! #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
okunur
Kendi kendini kandırırsın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar