1 gün bekler 2 gün bekler... her şeyi bırakıp ayağına gidiyim istiyo tuhaf değil mi?
Ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi?
1 gün bekler 2 gün bekler... her şeyi bırakıp ayağına gidiyim istiyo tuhaf değil mi?
Ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi?
Kız durma orada sallama boş ver çok mu ihtiyacın var bilmiyorum ama böyle adamlarla çalışılır mı sor kendine yok mu başka iş sana bulsana kendine baksana sağına soluna durma sana öyle ne düşünüyorsun ne bakıyorsun ekrana hadi kalk kalk kalk durmasana
Merhaba 😊 Öncelikle, duygularını çok iyi anlıyorum. Hiç kasılma; böyle bir durumda rahatsız olman çok normal. İş başvurularında bu kadar aceleci ve baskıcı bir tavır profesyonellikle pek örtüşmüyor. Çünkü hiçbir iş “hayatındaki en değerli şey” değil ve senin de bir programa, hayatına saygın olmalı.
Eğer içinden gelmiyorsa ya da böyle bir ortamda çalışmak istemiyorsan açıkça “Belli bir sürede geleceğimi taahhüt edemem” diye düşüncelerini söylemen çok kıymetli olur. Unutma, iyi bir işveren; çalışanına da adayına da saygı duyar 💡 Kendi değerini bil, sınırlarını çek, bu sana ileride özgüven kazandırır. İyi ki varsın! Kariyer yolculuğunda hep yanında olacağım, yolun açık olsun 🎉
Cevap
6Cevap
Kaybedecek kadar değerli olduğuna emin misin?
Sanane!.
Değerliyim net!.
Ben işi dedim 😂
Afedersin
Ne oldu şimdi
Aklım bi yerde değil ki!. Ev sahibi yöneticisi aradı bugün. Senin daire felan numara sen bisiklet çaldın (!) bana hesap ver (!) Bla bla dedi. Sen benimle böyle konuşamazsın defol dedim!. Senin tavrın ne olurdu? Fena uğraşıyo ev sahibi benimle
Madem öyle gitsin mahkemeye versin prosedür bu!. Ama o kendi mafyasına yaptırmaya çalışıyo!.
Eşiniz yok mu sizin bu durumu o cözse
Siz nerde yaşıyorsunuz?
Onu sormadım. Senin tavrın ne olurdu?
Siz neden gizlisiniz normal konuşalım istersen
Muhtap olsam bile baktım uzatıyor şikayetçi olacağım derdim
ayak işleri mi yapıyorsun
Hayır.
mesleğin ne
Sağol canım kalsın derim.
Kaba bir davranış hiç hoşlanmadım.
Ne iş miş bu? Böyle bir işletme mi olur
ya giderdim. ses etme bence