Annem babam hem cahil insanlar hem âptllar sistemi bilmiyorlar neymiş zeki birisiymişimde neden doktor olan kuzenim gibi olmamışım. Böyle bı akıl olur mu ya. 13 14 yaşında lise sınavdan çıktıktan sonra eve geldik babam yazıcı fırlattı kafama vücudum kan oldu dövdü. Fen lisesi kazanamayacam diye. Sanki deli gibmis gibi beni zorla fabrikalara götürüyor eleman arıyorlar mı ona bakmaya falan. Yeterli çalışmamışim falanmış (evde ki interneti kapatmışsiniz dershaneye gitmiyorum kötü bir mahallede yaşıyoruz diye öğretmenler dershaneye gitmeyeni nitelikli görmüyor dolayısıyla yapamadığım soruları çözdürecek ne bı hoca var ne video çözümü izleyecek int) sonucunda en düşük fen liselerinden birine çok uzakta bir yerde yatılı okudum 4 ay kadar dayanamıyordum tel yasak her şey yasak bunalıyordum eve gelmek istiyordum gelemiyorum ailem engellemiş cevap vermiyor ulaşmak için zarzor milletten rica ediyorum. Onlarida engelliyorlar konuşmuyorlar eve gelmiyim diye. Başım çatlıyor günde 10 15 parol içiyordum o yaşta stresten bunalımdan aile cevap vermiyor geliyim diyorum yok diyor. Zarzor 4. Ayda kabul ettiler o osbu çocuğu babam gelmiş bı kağıda liste yazmış bunlar bunlar yasak diye sanki film çekiyoruz bunları kabul ediyorsan geliriz diyor. Allah'ın cezasına bakar mısınız geldim annem en ufak tartışmada tehdit etmeye başladı. Sen yine yurda gitmek istiyon sokak seni bekliyor diyor sürekli. Anne anne telefonu aç diye ağlamak istiyorsun yine diyordu. Kuzenim o yoklukta tıp okudu ben niye okuyamadım kavgası oldu. Ulan adam benden 8 yaş büyük. 7 yıl dershaneye gitmiş 7 yıl. Ben hayatımda 1 gün gitmedim lan.
müfredat sınav sistemi her şey değişmiş benden aynı performansı bekliyorlar.
Allah'ım hatırladıkça çok kötü hissediyorum o günden beri 6 yıldır psikolojim bozuk çok kötü kabuslar görüyorum sürekli diş sıkıyorum korkuyorum ne yapmalı
müfredat sınav sistemi her şey değişmiş benden aynı performansı bekliyorlar.
Allah'ım hatırladıkça çok kötü hissediyorum o günden beri 6 yıldır psikolojim bozuk çok kötü kabuslar görüyorum sürekli diş sıkıyorum korkuyorum ne yapmalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer