Erkekler, Kız kardeşimin okuduğu üniversitedeki yakın erkek arkadaşından hoslanmaya başladım tanıştık ama olur mu sizce?

Kız kardeşimle farklı üniversitelerdeyiz. Kız kardeşimin üniversitesine gidiyorum ara sıra orada başka bölümde mühendislik okuyan kardeşimin yakın bir erkek arkadaşından hoşlandım. Tanistik konuştuk çocukla çok samimi kızlarla arası iyi biri ama beğendim çok çocuk benden 6 ay küçükmüş ama olur mu bu arada çocukla birka. kec konuşma firsatmiz oldu doğum gününü birlikte kutlayalım dedi gel bizim okulda oku sen dedi sürekli güldürmeye çalıştı beni sonra sizin okulda iyi ama sık. sik gel daha sık gel artık okula görüşelim dedi bir de instagramini istemiştim o da hikayalerimi beğendi sizce olur mu? Çocuk yazın memleketine dönecek ve tatile gidecekmiş ama gitmeden kesin görüşelim dedi ama sınavlarımiz var ve tarihler uymuyor gorusemeyebiliriz sizce olur mu bu çocukla yazissak yazın yürür belki ama nasıl iletsim saglanacak bilmiyorum

Erkekler, Kız kardeşimin okuduğu üniversitedeki yakın erkek arkadaşından hoslanmaya başladım tanıştık ama olur mu sizce?