İşte bende kızları boşuna eleştirmiyorum. Kızların çoğu bi işe yaramıyor. Tek hobileri makyaj yaomak, sosyal medya kullanmak ve dedikodu yapmak 😄 Düzgün işinde gücünde olan kız sayısı çok az. Çok sayıda kızla konuşan bir erkek olarak cidden Tc kızlarının çoğunu beğenmiyorum.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya o kadar kafa dengi bulamadım ki Dedim bende mi gariplik var bunlar gibi değilim diye Bir tane kızla tanışabildim dedikodu yapmayan erkek konuşmayan bir tane anca
Türkiyede insanların çoğu göründuğu gibi değil. Erkeklerin bir kısmı psikolojik sorunlu olabiliyor ve bunu da karşı tarafa şiddet uygulayarak gösterebiliyorlar. Aynı şekilde kızlar da sorunlu oluyor ve çok sayıda boş işle uğraşıyorlar. Varya bende hem bu siteden hem de gerçek hayatta birçok kızla konuşup tanışıp takıldım. Kızların çoğu boş. Tek yaptıkları makyaj yoamak, sosyal medyada takılmak, dedikodu yapmak ve erkek tavlamaya çalışmak. Cidden birçok kızla konuştuğuma pişman oldum. Ben ise kitap okumayı, araştırma yapmayı, kaliteli film dizileri izlemeyi seven birisiyim. Ve gezerek birşeyler öğrenip kendimi geliştirmeyi seviyorum. Tarihle, coğrafyayla veya bilimle ilgili yaptığım araştırmaları konuştuğum kızlara anlattığımda dinlerken sıkılıyorlar. Cidden Türkiye'de düzgün insan sayısı giderek azalıyor.
Katılıyorum dibine kadar, ben de kitap okuma araştırma yapmayı seven biriyim, kendimi geliştirmeyi seven biriyim ve resmen kafa dengi biri bulamadım, sıra arkadaşım bir anormal anca eski sevgilim şunu bunu yaptı ergen muhabbetleri, bilmem ne Ne bileyim diğer kızlar da boş boş hareketler makyaj sevgili dedikodu Kendimi dışlanmış ve tuhaf hissettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte bende kızları boşuna eleştirmiyorum. Kızların çoğu bi işe yaramıyor. Tek hobileri makyaj yaomak, sosyal medya kullanmak ve dedikodu yapmak 😄 Düzgün işinde gücünde olan kız sayısı çok az. Çok sayıda kızla konuşan bir erkek olarak cidden Tc kızlarının çoğunu beğenmiyorum.
Ya o kadar kafa dengi bulamadım ki
Dedim bende mi gariplik var bunlar gibi değilim diye
Bir tane kızla tanışabildim dedikodu yapmayan erkek konuşmayan bir tane anca
Türkiyede insanların çoğu göründuğu gibi değil. Erkeklerin bir kısmı psikolojik sorunlu olabiliyor ve bunu da karşı tarafa şiddet uygulayarak gösterebiliyorlar. Aynı şekilde kızlar da sorunlu oluyor ve çok sayıda boş işle uğraşıyorlar. Varya bende hem bu siteden hem de gerçek hayatta birçok kızla konuşup tanışıp takıldım. Kızların çoğu boş. Tek yaptıkları makyaj yoamak, sosyal medyada takılmak, dedikodu yapmak ve erkek tavlamaya çalışmak. Cidden birçok kızla konuştuğuma pişman oldum. Ben ise kitap okumayı, araştırma yapmayı, kaliteli film dizileri izlemeyi seven birisiyim. Ve gezerek birşeyler öğrenip kendimi geliştirmeyi seviyorum. Tarihle, coğrafyayla veya bilimle ilgili yaptığım araştırmaları konuştuğum kızlara anlattığımda dinlerken sıkılıyorlar. Cidden Türkiye'de düzgün insan sayısı giderek azalıyor.
Yani ülkedeki erkekler ayrı sorunlu, kızlar ayrı sorunlu.
Katılıyorum dibine kadar, ben de kitap okuma araştırma yapmayı seven biriyim, kendimi geliştirmeyi seven biriyim ve resmen kafa dengi biri bulamadım, sıra arkadaşım bir anormal anca eski sevgilim şunu bunu yaptı ergen muhabbetleri, bilmem ne
Ne bileyim diğer kızlar da boş boş hareketler makyaj sevgili dedikodu
Kendimi dışlanmış ve tuhaf hissettim
Kafa dengi olarak artık beni buldun 😄 Sen ne tür kitaplar okumayı seviyorsun 😊