Yurt odası kavgası?

Odamda bir kız var sürekli telefonla konuşuyo sürekli ama atıyorum gündüz stajdan geliyorum telefonla konuşup rahatsız ediyo neymiş uyuma saati değilmiş isterse 7/24 konuşurmuş ama sürekli telefon konuşmasını çekmek zorunda değilim ki belki ben dinlenmek istiyorum günde 3-4 kişiyle saatlerce konuşuyo istiyo ki odada sürekli konuşmak sizce mantıklı mı yani neymiş gece 12 den sonra uyurmuşuz konuşmazmış. Ben konuşurken koridorda konuşuyorum kimse rahatsız olmasın diye. Kaldı ki kendisi hiç empati yapmayan bir insan. Dün de kavgamız oldu artık sabrım taştı yani sürekli laf sokmalar haksız olduğu halde bu kapıları çarpmalar. Kimsin yani sen, diyo ki sen her şeyden rahatsız olduğun için inadına yapıyorum. Nasıl bir açıklama bu ya. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi gösteriyo neymiş sabahları ses yapıyomuşum ben kapı çarpıyomuşum. Resmen yalan asla böyle bir şey yapmıyorum suçlu ya üstüme atıyo. Mesela uyarıyoruz ya atar gider yapıyo. Dün hadi ordan git falan dedi ağza alınmayacak hakaretler etmeye çalıştı Ben de terbiyesiz olduğunu saygılı olmasını söyledim. Suçlu suçunu bastırıyo. Sizce ne yapayım müdüre şikayet edeyim mi? Zaten öyle biri ki hiç temiz bile değil sırasında bile yapmıyo temizlik

Yurt odası kavgası?