AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kız bulunmaz hint kumaşı kardeşin. Hem de İngilizce hocası. Ülke ülke gezer, dil öğretir. Miss miss
aaa harika meslek... eşi de öğretmen olsun, özel ders de verirler valla miiisss
Meslekten değil başka birşeyden reddetmişlerdir
Hayır talip olduğu kişilerin mevkisi yüksekse ondandır
Allah kurtarıyor resmen iyi insanlar olmalısınız ☺️
Kötü değil kızlarda ve ailelerde lüks takıntısı başladı
Erkek annelerinde çalışan gelin merakı başlayınca normal
@Kalplivceld vurdun ve gollllll😹
@DÜNYANINsahibi777 bunlar ve anneleri çalışan gelin istiyor sorun yokta kızın ailesi zengin isteyince gıcık kapıyorlar istiyorlar ki kızlar hiçbir şey istemesin her şey bize göre olsun bu kadar bencil hayat işte 😄
@Kalplivceld neden böyle oldu bilmiyorum erkekler azittilar iyice
@DÜNYANINsahibi777 kadınlarda çalışıyor ya yükleri azaldı şımardılar git gide rahata alıştırlar
@Kalplivceld ben şahsen özel firmada çalışmasını istemem devlette de kendi bilir saçma Bir düşünce anne babaya ne gelinin mesleğinden
@Kalplivceld aynen
@Sipahi001 oğlanın annesi özellikle öyle istiyor çalışan gelin 😄 ama kızın annesinin zengin damat istemesine bir ton laf eder oğlan anası kendisi çalışan gelin isterken paraya bakmıyor sanıyor
Öğretmenliği beğenmeyen eğitim öğretimi beğenmeyen kekodur. Cahilin önde gidenidir...
benim erkek kardeşim de öğretmen atanmak için çabalıyor. kızlar ne arıyor yaz dizilerindeki zengin züppeleri mi?
Atanmak için masa başından kalkmıyoruz millet de atanmış öğretmeni reddediyor reddedenlerin mesleği neymiş merak ettim
Onlara hangi meslek grubu lazımmış. Ne cahil kızlar var yarabbim ya. o kizlarla bırak yuva kurmayı.. oyun bile kurulmaz.
Asgari ücretli birisi nasıl oluyor evlenmek istiyor
Akademisyenlik kovalıyor Boğaziçi üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunu, yüksek lisansını da koçta yaptı. Doktora için Amerika’ya gitmeyi düşünüyor. Bir sürü özel ders öğrencisi var ayda en az 100 bin lira özel dersten de kazanıyor. Öğretmenlik onun için yan iş gibi açıkçası. Ayda net 160 falan kazanıyorum diyor. Asgari ücret derken?
Öğretmen diyince asgari ücret sandım kral
Pohpohlamak yerine direkt maaşını söyleseydin
Asker , öğretmen, polis … Bunlara genel de yaklaşmıyorlar. Çünkü karşı tarafın vizyonu ve aklı yok
Öğretmenin vizyonu yok diye mi düşünüyorsunuz
Ben değil karşı taraf öyle düşünüyor
Böyle düşünmeleri çok yanlış bence
Halkın %60ı aptal olunca normaldir
Sizde doktor hakim savcı gibi meslekleri olan kadınları istemeye gidiyorsanız red ederler
Akademisyenlik kovalıyor Boğaziçi üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunu, yüksek lisansını da koçta yaptı. Doktora için Amerika’ya gitmeyi düşünüyor. Bir sürü özel ders öğrencisi var ayda en az 100 bin lira özel dersten de kazanıyor. Öğretmenlik onun için yan iş gibi açıkçası. Ayda net 160 falan kazanıyorum diyor. Okurken bile çalışıyordu 3 yılda evini arabasını aldı. İstanbul’da kiraya verdiği evinden 30 bin de kira geliri var 190 bin etti. Hakim savcı gibilerine talip olmadı ama onların bundan fazla kazandıklarını sanmıyorum.
Ya belki karakterinde sorun vardır ya da kendini beğenmiş biridir ya da çirkin de olabilir illa kariyeri var diye herkes sizin kardeşinizle evlenecek diye bir şey yok
Atanmış öğretmenleri peynir ekmek gibi kapıyorlar eğer çok çirkin ya da kötü bir huyu yoksa. Belki de kısmeti henüz açılmamıştır
Sadece sebep bu değildir ama bunu da bahane etmişlerdir
Çalışan işinde gücünde adamları sevmezler. Hayırlısı olsun inşallah iyi biri çıkar
Beni de mühendis olduğum için reddettiler sorun yok yani 😂😂😂
Siteye üye yap evlilik için giren bir sürü kadın var
Şimdikiler memuru fakir gözüyle görüyor maalesef. Aynı durumlar benimde başıma geldi
Isterse yasa disi kazansin calsin cirpsin ama zengin olsun parasi olsun donemindeyiz.
Kezban kızları altın kaplama mıymış, milyarderlere mi verecekmiş, ne varoş insanlar var ya
Ben de öğretmenim. E atanmış daha ne istiyorlar. Karşı tarafın gözü yükseklerde bence.
Branş neydi
@birmadridista okul öncesi
Mebde misin
@birmadridista hayır
Hangi sehirdi
İnşallah trol dur bu soru.
Miss gbi meslek hemd atanmış nesi var yahuu.
Reddedenler ne ario holding sahibi mi ceo mu ne ario ya da bu ailelern vasfi ne
Kız öğretmenleri bile reddedenlerken erkek öğretmenleri reddetmeleri çok normal
Niye erkeklerin neyi var da 😁
@Zamanın_izinde ev geçindiriyor ya. Kadın öğretmen yan gelir gibi destek sağlar ama erkeğin maaşı az olunca böyle oluyor
Sen ne iş yapıyorsun?
Akademisyenlik kovalıyor Boğaziçi üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunu, yüksek lisansını da koçta yaptı. Doktora için Amerika’ya gitmeyi düşünüyor. Bir sürü özel ders öğrencisi var ayda en az 100 bin lira özel dersten de kazanıyor. Öğretmenlik onun için yan iş gibi açıkçası. Ayda 160 170 net alıyor. Daha ne olsun?
Bahhh bahhhh 😁😁👏🏻👏🏻 tebrik ediyorum. Amerika da ne üzerine doktora düşünüyorsun?
Tabi öyle de mesleği yüksek kadınlar maaşa bakmıyor pek bir doktor kadın bakmaz mesela kendisi daha fazla kazanıyor statüye bakıyor
Sen ne istiyorsun peki?
@Zamanın_izinde ne yapacaksın talip misin bana
Of soru sormak suç mu Amerika’da 🤣
@Zamanın_izinde ben Amerika’da değilim
Anlıyorum ama inşallah gideceksin diye espri kabilinden söyledim. Tavrın gereksizdi. Sorumu yeniden sordum say ve cevapla 😉🤗
@Zamanın_izinde emredersin paşam başka isteğin
@Zamanın_izinde niye zorluyorsun niye öğrenmeye çalışıyorsun zorla
Yav merak ettim. Ne zorlaması ya. Desen ne olur demesen ne olur sanki bunu. Gözü yüksekte olan bir kızın X kızın gözünde çok yüksek statü neymiş onu anlamak için. Neyse iyi günler.
@Zamanın_izinde abicim şimdi erkeklerinde gözü yükseklerde öğretmenle evlenmiyorlar diyorum kendi hemcinsin paraya bakınca laf etmiyorsun kadın öğretmen istemeyince niye zoruna gidiyor. Sana da iyi günler.
Ya sorum neydi sen hala konuyu nereye yorumluyorsun. Bir şey dediğim yok. Sadece merak edip sordum. Sormaz olaydım.
@Zamanın_izinde yazma.
Alakası yok onlar istemiyor demekki ya da bahane ettiler
Eklemişsiniz ben size yazamam yeni üyeyim teşekkürler
Öğretmenlik güzel meslek. Reddetleri kafasına s... çim
Genelde kızlar memur maaşı iyi erkek eş isterler yanlış yerde kız bakıyor kendine galiba 😊
Biz bulamıyoruz millet işlerini begenmiyo reddediyo şaka gibi
Stresi fazla işi yoğun tempolu olan bir meslek ve aldığı maaşta belli o yüzden olabilir
karşı tarafın beklentileri neydi acep söylesene?
Bu embesilleeri ozellikle mi bulup istiyorsunuz? Gayet hos bir meslek
Değil tabi. Bahane bence..
Artık öğretmenlik fakir meslek
Akademisyenlik kovalıyor Boğaziçi üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunu, yüksek lisansını da koçta yaptı. Doktora için Amerika’ya gitmeyi düşünüyor. Bir sürü özel ders öğrencisi var ayda en az 100 bin lira özel dersten de kazanıyor. Öğretmenlik onun için yan iş gibi açıkçası. Ayda net 160 falan kazanıyorum diyor. Bence çok da fakir sayılmaz.
Çok fakir değil ama biraz fakirmiş
Yooo iyi bir meslek neden kötü olsun ki
Öğretmenlik güzel bir meslektir.
Ay ben de İngilizceciyim hahahah ne alaka be
Eğitime karşı olan cahil bir ailedir
Her erkek için geçerli değil
Yanlış yere gitmiş yorum hayır öğretmenlik çok iyi meslektir saçmalamışlar
Hayır değil saçma bakış açısı ilginç
Sacmaliga bak nede. Red ettiler bu sacmalaklar
Erkek kardeşim yakışıklı mı djxbxubdhf
Sacmalik yapilan
Asla kotu değil bence
Karakteri yerindeyse gayet de evlenilir.
ekonomiden ötürü işte... devir kötü, ondan.
Kimlere talip oluyor onu söyle önce?
O reddeden kızlar ne iş yapıyor
Kaporta Ustası o kızlar
Sbhaha
Rahat bir meslek ama güven olmuyor öğretmenlere
Anlamadım niye güven olmuyor öğretmenlere bence en güvenilir mesleklerden biri yani bir öğretmen bana talip olsa hayır demezdim açıkçası
Öğretmenlerin çoğu sandığımız kadar masum olmuyor ya ben lisedeyken ohhhooo ne hocalar vardı ve çoğunlukla hocalar birlikte birbirlerinin evli olduğunu bilse de flörtleşirler
Bence siz yanılıyorsunuz sonuçta onlar iş arkadaşı bir de siz o zaman lise çağındasınız herkese flört gözüyle bakıyorsunuz hormonlar tavan olamaz böyle bir şey ben inanmıyorum bence dünyada en güvenilir iki meslek var birincisi doktorluk ikincisi öğretmenlik avukatlar filan diğer meslekler sonradan gelir
Çünkü düşünsenize tüm meslekleri öğretmenler eğitir öğretmenler sayesinde insanlar bir yere gelir ikinci öğretmen dedim ama bence ilk sırada öğretmenler 2 sırada Doktorlar var güvenilir olarak çünkü öğretmenin eğitiminden geçmeden kimse meslek sahibi olamaz bu kadar net bu yüzden saygım sonsuz öğretmenlere ister lise öğretmen ne olsun ister ilkokul öğretmeni olsun isterse de anaokulu öğretmeni olsun isterse de akademisyen olsun bence anneden babadan sonra saygı duyulacak insanlar öğretmenler
Aynen canım aynen sen hayata karşı fazla tozpembe kalmışsın ergenlik düşüncelerimden değil “şahit olduğum” şeylerden ötürü böyle bir yorum yaptım
Güzel bir meslek bence
Atandıysa gayet iyi bence daha ne istiyorlar
Yoo niye ki garanti meslek işte atandiysa. Reddeden ailelerin kizlari çok mu üst düzeyde
Hayır sürekli tatil işte maaşıda güzel
P... venk olsaydı peşinde koşarlardı.
Ben evlenirim kardeşinle
😅
Ben öğretmene selam vermem
Gereksiz ordusu
Ben de çok gıcık oluyorum
Akademisyenlik kovalıyor Boğaziçi üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunu, yüksek lisansını da koçta yaptı. Doktora için Amerika’ya gitmeyi düşünüyor. Bir sürü özel ders öğrencisi var ayda en az 100 bin lira özel dersten de kazanıyor. Öğretmenlik onun için yan iş gibi açıkçası. Gereksiz mi sence kardeşim yani?
S et karakter sorunu var onun
Siz niyetli değil misiniz
Evliyim ben
Anladım siz de ogretmensiniz sanırım ama evlenmissiniz demek ki kötü meslek değil zaten niye kötü olsun ne kadar güzel egitimcisiniz branş ne acaba
Sınıf öğretmeniyim ben kadın olduğum için mesleğe fazla bakmıyorlar ama erkekler için durum farklı sanırım
Ben red sebebinin meslekten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
O tarz ailesi olan kizlarla da evlenmeye gerek yok zatenb
Ne alaka yahu tipini begenmemislerdir
Ben alıyım kardeşini ver instasıjı
Harika bir meslek bilene