(Uzun yazı) 18 yaşında biri olarak 2.5 yıl boyunca yksye hazırlanmak kötü mü çok mu geç kaldım?

Selam öncelikle lütfen dalga gecmeyin bu benim için önemli bir konu ve bu sitede benden büyük kişiler çokça oldugu icin fikirlerinizi almak istedim. Ben 18 yaşındayım şu an açık lisedeyim 2.5 yıl boyunca uniye hazırlanmayı bekliyorum çünkü lise temelimi sıfırdan yapacağım küçük bir yerde yaşıyorum ve burada ki insanlar çok özür dileyerek söylüyorum biraz zorba ve kötü kişiler lise hayatım boyunca zorbalık gördüm ilkokul ortaokulda da gördüm ilkokulda annem kanserdi ve o zamanlar gördüğüm zorbalık annemin kanser olmasıyla ilgiliydi hocalar da pek bir şey yapmadılar kısacası sürekli zorbalandım şimdi açığa geçtim ve temelimi gerçekten sağlam oluşturmak istiyorum bu yüzden 2.5 yıl ayırdım kendime ama korkuyorum yaşıtlarım şimdiden uniye girecekler ben geç kalacağım diye ama hazır da değilim tıp kazanıp tus ile ilk önce iç hastalıklarında uzmanlaşıp (nöroloji için zorunlu) sonra nörolojiye yönelmek istiyorum annemin kanserinden sonra çok fazla anlamı var benim için üni ve iç hastalıkları ile birlikte 13 yıl falan ediyor kadın doğum ve adli tip da seçeneklerim arasında onlar da 10 yıl oluyor bitirdiğimde 30 lu yaşlarımda oluyorum sizce çok mu geç kaldım uni için? Uzun yazı için özür dilerim
(Uzun yazı) 18 yaşında biri olarak 2.5 yıl boyunca yksye hazırlanmak kötü mü çok mu geç kaldım?