İş tekli̇fi̇ aldim, şartlar ve şi̇rket kafami kariştirdi ne yapmaliyim?

Tek yaşıyorum kiradayım, uzun zaman sektörde ve piyasada iş bulamadım ve ucuzcu işletmeler ile sınandım. Mecbur kaldığım için bir lojistik şirketinde sekreterlikte işe başlamak zorunda kaldım. Satınalma müdürlüğünden bu departmana mecbur kalmam zoruma gitsede işimde çok rahatım, maaşım çok az 29.000 tl+yılda 2 yarım ikramiye+1 tam ikramiye var.

Bugün eski başvurduğum ve gitmekten vazgeçtiğim bir grup şirketi aradı, pronet adı altında bilenler bilir, pek iç açıcı yorumlar okumadığım için gözüm korkmuştu. Şimdi daha iyi şartlarda bir iş için beni aradılar. Araç takip sistemleri ile ilgili çat kapı yapılan şirketlere pazarlama ve satış. Başlangıç maaşı 30.000 tl ilk iki ay, sonra 40.000 tl net maaş+prim hakkım varmış. Birde işe başladıktan ve eğitimden hemen sonra araç tahsisi olacakmış otomatik vites. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumlar iç açıcı değildi ama şartlar da çok iyi, pazarlama satış kısmına çok sıcak bakmasam da şu an borcumu düşünerek şartları da çok iyi görünüyor. Risk alıp işimi de bırakmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
AN İTİBARİ İLE İŞ TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİM ARKADAŞLAR ÇALIŞAN YORUMLARINDA Kİ YOĞUN VE BENZER ŞİKAYETLER SEBEBİ İLE MEMNUN OLDUĞUM İŞİMİ RİSKE ETMEK İSTEMEDİM. TEŞEKKÜRLER TAVSİYENİZ İÇİN. ÇALIŞIRKEN DAHA İYİ ŞARTLARDA GÜZEL ŞİRKETLERİ ARAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİM
İş tekli̇fi̇ aldim, şartlar ve şi̇rket kafami kariştirdi ne yapmaliyim?