kime desem öyle bir meslek yok dedi. öyle bir meslek yok sanırım ama yine de anlatmak istiyorum üni sınavına girmedim daha 5 kere de olsa mezuna kalıp çalışırım öyle bir meslek varsa
şimdii günde 8 saat (sabah 8 akşam 4-5) çalışamam uyanık geçirdiğim zamanların yarısını işe harcamak hoş değil esnek olsun isterim sürekli masa başı olmamalı çok sıkıcı sürekli hareketli de olmasın yorulmayım ikisi arasında olabilir şart değil ama patron korkusuyla yaşamak istemem kolay kolay sknin keyfine göre atamasın beni sosyal hayatıma çok müdahale etmesin (avukat hakim gibi sosyal medyada kısıtlanmıyım) barmen gibi tehlikeli ortamda olmak istemem veteriner öğretmen doktor gibi insan ya da hayvanlarla uğraşmak istemiyorum ya dayanamam yurt dışı olanaklı olsa çok iyi olur hani baktım ülke düzelmiyo iyice araplarla doldu can güvenliğim yok gitmek istediğim zaman gidiyim bu ekonomide maaşı en az 30k falan olsun kabul ederim bi alana aşırı yoğunlaşmasın ya yazılım gibi sürekli bilgisayar başında olmak istemem strese girmiyim yani eh ortamı da eğlenceli olsun başka bir şey istemem
şimdii günde 8 saat (sabah 8 akşam 4-5) çalışamam uyanık geçirdiğim zamanların yarısını işe harcamak hoş değil esnek olsun isterim sürekli masa başı olmamalı çok sıkıcı sürekli hareketli de olmasın yorulmayım ikisi arasında olabilir şart değil ama patron korkusuyla yaşamak istemem kolay kolay sknin keyfine göre atamasın beni sosyal hayatıma çok müdahale etmesin (avukat hakim gibi sosyal medyada kısıtlanmıyım) barmen gibi tehlikeli ortamda olmak istemem veteriner öğretmen doktor gibi insan ya da hayvanlarla uğraşmak istemiyorum ya dayanamam yurt dışı olanaklı olsa çok iyi olur hani baktım ülke düzelmiyo iyice araplarla doldu can güvenliğim yok gitmek istediğim zaman gidiyim bu ekonomide maaşı en az 30k falan olsun kabul ederim bi alana aşırı yoğunlaşmasın ya yazılım gibi sürekli bilgisayar başında olmak istemem strese girmiyim yani eh ortamı da eğlenceli olsun başka bir şey istemem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üniversiteli işsiz çok. Hayaller güzel ülke yanlış.
her üniversite aynı değil istedem yurt dışında da sınavla gidip üni okurum türkiyedeki hedefim boğaziçi falan zaten
O zaman ticaret yapabilirsiniz veya kendi işletmenizi kurabilirsiniz.
ticaret garanti değil ve yurt dışına gidip oranın vatandaşı olabilir miyim ki aynı şekil işletme de sıkıntı 30 40 yaşına gelince anca bi şeyler başarabilirim gençliğim yanar
Yurtdışına gelip türklerin yanında çalışayım derseniz bırakın 30-40 yaşını 60 yaşına gelseniz bile bir ev araba alamazsınız.
yok ingilizceyi ana dilim gibi konuşabiliyorum zaten başka bir ülke de olsa sıkıntı değil öğrenirim neden illa ki türklerin yanında çalışmak isteyim ki gurbetçi olup ayak işleri yapanlarla karıştırdın
Türklerin yanında çalışırsanız bizim milletimiz iki yüzlü bir millet, hakkınızı vermezler diye dedim.
Türklerin yanında asla çalışmayın, öyle bir planınız olabilir belki diye söylemek istedim.
tamamdır teşekkürler
Yarın gel başla
dalga geçme ya
On dönüm zeytin var, her şeyi sana ait.
of
İSKİ o zaman öyle bir meslekt yoksa iş kur
o işi kurana kadar gençliğim gider
Vah vah vah o zaman bok yaolamaya devam
den devam et ben istemem
Kriterlerinizi esnetin burası Türkiye
yurt dışında da aynı işi yapabilirim zaten eğer yurt dışı imkanı varsa o mesleğin