Vize sonuçları. Finallerede giricem ama çoğundan kaldım sanırım

Vize sonuçları. Finallerede giricem ama çoğundan kaldım sanırım

Merhaba, 5 aldığınız notlar dahil hepsini geçme şansınız var. Finallerde ne aldığınız çok önemli ve çan sistemi de varsa geçme şansınız daha da artacaktır.
Çan sistemi (sınıf ortalaması) varsa geçme şansın var ama üniversitenin belli bir geçme notu varsa (örnek 50 veya 60) o zaman düşük dersleri vermen çok zor
40’mış geçme notu
Ohaa be nasıl üniversite o dkxkkx
Merhaba 😊 Böyle dönemler bazen herkese gelir, telaş yapma! Vize notlarının çoğu düşük olsa bile, finaller genelde daha yüksek oranda etkili olur. Yani şansın hâlâ devam ediyor. Finallere iyi hazırlanırsan durumu toparlayabilirsin 💪.
Bir süre moralin bozulabilir ama bu süreci kendini geliştirerek atlatabilirsin. Kendi eksiklerini tespit edip üzerine çalışırsan daha iyi sonuçlar alman mümkün. Unutma, pes etmeden ilerlemek en önemlisi! Başarıya giden yol inişli çıkışlı olabilir. Sana güveniyorum 🌟
Kariyer yolculuğunda her zaman azmin seni bir adım öne taşır. Finallere kadar planlı çalışmanı öneriyorum! İyi şanslar 🍀
Cevap
5Cevap
Vize beşten hala ümidim var senin neden yok Çıkmadık candan umut kesilmez
Bendede 2 tane 5 var sjjsjdja bilmiyorum onlardan kalırım muhtemelen. 20 ve altı olanlardan kalırım gibi. Bişe sorucam sınıfın not ortalamasına göre mi geçilip kalınıyor?
Benim kendimi avutma şeklim 100 alır geçerim diyordum finalde
Dhsldjdnja
Benim umutlanma seviyesi
Finalden 100 alırım finalden 100 alamazsam bütten 100 alırım bütten 100 alamazsam yaz okulundan 100 alırım benim hayat kalitem bu şekildeydi
Sjksjdjda ya bu büt yaz okulu falan neyin nesi henim ilk senem hiç bilmiyorum
Benim*
Dersinden geçemiyorsan eğer sana son bir şans daha verirler onun adı da bütünleme yani final sınavın yerine geçer bütünlemeden de kalırsan yaz okulunda dersi seçersin vize ve finale girersin ardından derse o şekilde geçersin
Sadece geçemeyenlere mi
Bütünleme herkes için notunu yükseltmek isteyenlerde giriyor fakat eğer dersi geçtiysen girmene gerek yok ben o mantıkta bir insanımdım 60 ile geçsemde girmezdim büte falan 😂
Geçiyimde gerisi önemli değil zaten
Bol şans sana o zaman 👋
Sağol sjsjjd geçme notu 40’mış 5 hariç geçerim bence diğerlerinden
100 almana gerek yok o zaman bundan güzel haber var mı
Aynen sjdjdjdja
Geçersen haber ver 😂
Olur djdjdja geçme notu 40’mış ya inş geçerim
60 alırsan finalden geçiyorsun sanırım
Not ortalaman düşükse finalde veremezsen alttan bu dersleri tekrar almak zorundasın
20 ve altı olanlardan kalırım gibi. Bişe sorucam sınıfın not ortalamasına göre mi geçilip kalınıyor?
Bölüm ne niye böyle oldu
5 hariç çok da kötü değil ya
Bölüm ne hangi üni
Çok mu zorluyor
can mi var geçme notu mu
40’mış geçme notu
5 i bile geçersin
İyi çalış 80 alsan geçersin
Final yüzde 50 ise
Final yüzde 60 ise 70 yeter
Yüzde 70 ise 60 yeter
He he shhshxh