Cok alinganim napmaliyim?

Gunde 2 alinganlik yaptim ama bos seylere degil hastayken bakdigim sevgilim hic biseyini eksik etmedim sonra ardindan ben hasta oldum o iyilesmeye basladi kafeye gittik dinlenmemiz lazim dedi bende senle geliyimmi deyince ya iyice hasta olursam dedi bana nankorce geldi alindim sonra kopekler hakkinda wpdan sohbet ediyoduk bana kopek atti eski kopegiymis minik birsey aaa simdi nerde dedim soylememeye calisdi bende suphelendim israr ettim eski kiz arkadasindaymis onada alindim agladim banane ona ne aldiysa sonucta bana dogru duzgun bisey almadi ben merak etmiyorum gecmisini sonra hep abartiyon dusunemedim haklisin ama cokta sey yapmamak lazim vs tarzinda konusuyor icim rahatlamiyor ben alingan oldukca oda benden soguyor gibi dusunceleriniz nelerdir? Daha oncede bir cok seye alindim ama hep istedigim gibi gonlumu kirmadi yapti etti ama artik bikiyor diye korkuyorum ama yemin ederim bos seyler degil bunlar alindigim seyler ve ben tek cocugum kardesim yok ve akrep burcuyum el bebek buyudum bunu ona soyluyorum hep napmam lazim daha
Cok alinganim napmaliyim?