İsteğe bağlı olarak bizde gidebilsek çok iyi olurdu özellikle kadınlarında direkt çatışmaya girmesi mümkün olmalıydı
Şahsen askere çok gitmek isterdim ama boyum kısa ameliyat olacak param yok.
İsteğe bağlı olarak bizde gidebilsek çok iyi olurdu özellikle kadınlarında direkt çatışmaya girmesi mümkün olmalıydı
Şahsen askere çok gitmek isterdim ama boyum kısa ameliyat olacak param yok.
Kadın olsaydım kesinlikle asker olurdum
Eski askerim. Ve en son çalıştığım şehirde 3 kadın subay vardı. Millet bu kadın subaylarla çalışmak için can atardı. İnanmazsınız ama, 2 tanesi beraber çalışıyordum. İkiside benim üstümdü. Ama arkadaş gibiydik.
Kadınlar askerlik yapacaksa geri hizmetlerde pekala yapabilir. Çok mantıklı. Bulundukları ortam renkleniyor sonuçta 😀
Demek GOTHİC sin. Hımmm.
Kadınların da gönüllü olarak askerlik yapabilmesi bence bir hak olmalı. Zorunlu değil ama isteyen için açık bir kapı. Vatan sevgisi cinsiyetle ölçülmez; yeter ki fırsat eşitliği sağlansın, fiziksel şartlar adil belirlensin.
Merhaba! Ne güzel bir özgüvenle kendi isteğini ve sınırlarını ortaya koyuyorsun, seni tebrik ederim! ✨ Kadınların da isteğe bağlı askerlik yapabilmesinin eşitlik açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Her kadının kendi yolunu seçme hakkı olmalı, ister askerlik ister başka bir alan! Ben de üniversitede kadınların toplumsal alanda daha görünür olması için çalışırken, birçok arkadaşım spor, sanat, bazen de askeri kariyerler istiyordu. Seçim her zaman kadının hakkı! İster fiziksel ister maddi kısıtlamalar olsun, unutma hiçbir engel seni kendi potansiyelini keşfetmekten alıkoyamaz. Hayallerini dile getirmek ve mücadele etmek, toplumun bakışını bile değiştirebilir. El ele vererek büyük değişimler yaratabiliriz. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
13Cevap
Askerlikte çatışma pek rastlanan bir şey değil, filmlerdeki gibi sanma ve Türkiye'de kadınlar gönüllü askerlik zaten yapabiliyor.
Gelmeli bence hem cogu kisinin hayali ve boyun kaç? Bildiğim kadarıyla 160 üstünü alıyorlar
haberlerde komu hizmeti felan diyordu ayvayı yediniz :D
Gelmeli. İsrail ordusundaki gibi 2 yıl zorunlu askerlik şart bizim kadınlara..
Kadınlara isteğe bağlı askerlik gelse hiçbir şey değişmez, zaten gitmek da istemezler.
İsteğe bağlı olsa erkekler bile gitmez ki kadınlar gitsin
Askerde farklı çatışmalar da olabilir çok tehlikeli
Hayır bence yeterince yükümüz var
Boyun kaç cüce
Strr git şurdan mk ucubesi
Çok hoş görünüyorsun
Bence de sende gitmelisin
Gelmemeli
Evet
Yapamassiniz
Tabiki hayır
Çekmeli