Yaptığım şey çoğu insana göre kötü olarak değerlendirilir ama aşırı zevk alıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bir kafede garson olarak çalışıyorum. Gözüme kestirdiğim zengin erkeklerle takılıp onları kendime aşık ediyorum eğer yakışıklıysa fiziksel bir şeyler de yaşıyorum çok ileri gitmemek şartıyla (Bu arada zarı korumaya çalışıyorum çünkü evlenme planlarım da var ileride. Her zaman böyle devam edemem ben yaşlanınca artık o kadar talep olmayacak çünkü hazır genç ve güzelken tadını çıkarmalıyım ama geleceğimi de düşünmem lazım) ama yakışıklı değilse nazlanıyorum izin vermiyorum djgdkdhd ama istemediğim halde ısrar ediyorsa ayrılıyorum sonra ısrar etmiyorsa ise gittiği yere kadar parasını yiyorum aşırı zevkli bir şey. Bazıları Ben ayrılmak isteyince kendilerini affettirmek için pahalı hediyeler alıp peşimde geziyorlar bir süre daha parasını yedikten sonra artık o da benden vazgeçince mecburen veda etmek zorunda kalıyorum ama bu çok işime yaradı. Bir sürü pahalı takılarım kaliteli kıyafetlerim güzel parfümlerim ve param var. Babamın evinde yaşıyorum ve yaşadığım eve bakan herkes kıyafetlerimi görünce çok şaşırıyor Benim paramı biriktirerek aldığımı sanıyorlar ama olayı bilmiyorlar hahaha

Güncellemeler
1 yıl
Aşağıdaki biri yorum yapıp beni engellemiş neden engellediyse ahahaha herhalde vereceğim cevaptan çekinmiş doğal olarak. Demiş ki etrafındakiler kesin anlıyordur bilerek bir şey demiyorlardır kocanın kulağına gider evlendiğinde falan demiş. Cevabımı buradan vereyim
Yok ya ne anlayacaklar benim gibi hanım hanımcık terbiyeli bir kızın öyle şeyler yapacağı kimin aklına gelir 😏
Yaptığım şey çoğu insana göre kötü olarak değerlendirilir ama aşırı zevk alıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?