İngi̇li̇zce ve alternati̇f bi̇r di̇l öğrenmeni̇n kolay ve sikici olmayan kesi̇n bi̇r yolu var mi?

Zamanında bir iki ingilizce kursunu deneyimlemiş ve yarı yolda bırakmış biriyim. Sebebi ise gramerlerin yanlış işlenip dersi çekilmez bir hale sokup insanın kendisinden şüphe etmesine sebep olacak ders işleyişi ve tıkanıp kaldığınızda ülkemin birbirine alay eder gibi bakışlara maruz bırakan saçma insanlarıydı.

Lütfen dil öğrenirken bunu deneyimlemiş insanlar yorum yapsın. Amerikan ingilizcesi aksanı ile dil öğrenmek istiyorum. Bir ara Özer kiraz dan başlangıç seviyesini çok güzel ilerleyeceğim bir eğitim seti almıştım fakat bıraktım mental yorgunluk sebebi ile. şu an lojistik şirketinde çalışıyorum, birçok alanda deneyimli bir çalışan olsam da ingilizce eksikliğim sebebi ile deneyim ve bilgi birikimlerim hiç bir işe yaramıyor sektör de. maalesef düşük bir kadroda alakasız departmanda düşük maaşa çalışıyorum. Dil öğrenmek için ne önerirsiniz, konuşarak öğrenmek için başlangıcı nasıl yapmam lazım ve temeli oluşturduktan sonra hangi platformu ya da neyi önerirsiniz?

İngi̇li̇zce ve alternati̇f bi̇r di̇l öğrenmeni̇n kolay ve sikici olmayan kesi̇n bi̇r yolu var mi?