Yardım edin acil kararsız kaldım? Evlilik mi yoksa iş mi?

Arkadaşlar merhaba ben lise mezunu 22 yaşında gencim şu an ağır bir sanayi fabrikasında işçiyim, işim kalıcı değil, şu yaşıma kadar şu anlık birikimim 400bin lira bu parayı 23 yaşıma kadar 1 milyon lira yapıp ilerleyen yaslarda da yatırımda değerlendirip iş kurmayı planlıyordum taa ki uzak mesafeden bir kızla tanışana kadar, otobüsle onun yanına gitmek 3 saat sürüyor, kız o kadar masum o kadar güzel bakışlı ki, tutuldum aşık oldum ama o da ortaokul mezunu 18 yaşında bir kız, beni her haliyle seviyo, çirkinde gözüksem yakışıklı da gözüksem kusurlu da gözüksem seviyor, her gün görüntülü konuşuyoruz, kız 2-3 ay içinde kaçırılıp evlenmek istediğini söylüyor bana ailesi ilgisiz kızla, bana sürekli kaçır beni diyor ama daha kendimi iş konusunda saglama alamadım bile, bunu ona ne kadar anlatsamda olsun asgari ücretli çalışsan bile ben öyle severim diyo, benimle asgari ücretli gecinmeyi bile kabul ediyo, ne yapsam bilemedim, evlenirsek kirada kalmiycaz babam ev vericek, geleceğe yatırım mi yapsam yoksa evlensem mi bilemedim, yardım edin, köle gibi yaşamakta istemiyorum evlenince ama kızı da çok seviyorum başkasına veresimde yok, ne yapmam lazım siz kendi fikirlerinizi söyleyin, kızın şimdi 4 tane talibi var, biz evlenirsek düğünü ailem yapacak

Yardım edin acil kararsız kaldım? Evlilik mi yoksa iş mi?