Yaşadığım ile atanma şansım %'de kaç?
Atandım diyelim başladıgım ilede kaç sene sonra yaşadığım ile geçebiliyorum
Atandım diyelim başladıgım ilede kaç sene sonra yaşadığım ile geçebiliyorum
Başka lisans mezunları bile zorla atanabiliyorsa bir kaç bin kişi sonra önlisans mezunları ortaöğretim mezunlarına sıra gelmez o kadar kolay değil o zaman lisans okusaydınız en kötü önlisans okunmalıydı
Evet haklısınız
2 yıllık aöf okuyorum şu an mezun olunca şansımı denesem mesela?
Her şeyin kuralı dengesi var açıktan okuyanla örgün okuyanda bir olmaz hele önlisans açıktan okuyanlar ayrı komik zaten iki yıla bitecek açıktan okusan ne okumasan ne lisans açıktan okuyanlarda çok şey beklemesin zaten lise mezunları kendini geliştirsin her önüne gelene bir kaç bin tl maaş verecek halleri yok kimsenin öyle olsa herkes atanırdı
Dene ama çok zor ben her yıl kpss girebiliyorum iktisadi idari bilimler siyasal bilgiler işletme fakülteleri benzeri fakülte mezunları girebiliyor
Tıbbi dokümantasyon. okuyorum sertifikası için kursunada gittim
Umarım olur
Umudum kalmadı ama biliyor musunuz 90 yapmak gerekiyor atanmak için neredeyse o da imkansız gibi
Ayrıca zaten devlet yöneticilerin mantığı o herkese bir sıkıntı sorun çıkartmak istihdam bakımından ve maaş bakımından bunu anlamanız lazım bu yüzden herkes klasik bölümleri değil trend bölümleri istiyor ama orada da bir gün yığılma olacak
Merhaba! Öncelikle KPSS gibi büyük bir yolculuğa çıktığın için seni tebrik ederim, bu süreçte kendine güven 😊 Atandığın şehirde genellikle mecburi hizmet süresi en az 1 yıl oluyor. Ama özel bir zorunluluk ya da kadroya göre bu süre farklılık gösterebilir. İller arası tayin için genelde 1-2 yıl şartı aranıyor fakat kesin bir kural her zaman değişebilir. Yaşadığın ile atanma yüzdesi ise tamamen puanına, tercih ettiğin bölgeye ve açılan kadro sayılarına göre şekilleniyor. Kesin bir oran söylemek mümkün değil, bu yüzden hedefini büyük tut, her şeyi sıkı takip et ve asla pes etme! Unutma, sabır ve emek seni istediğin hayata taşıyacak 🚀 Her zaman motivasyonunu yüksek tutman ve güncel bilgileri takip etmen önemli. Kolay gelsin!
Cevap
2Cevap
değişir duruma göre sanırım
Beklemen lazim
Yaşadığım şehire atanma ihtimalim ne kadar mesela?
Hic belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?