Uni kacinci sınıfta başlanmalı mesela
Kpss çalışmak için ne kadar süre ayrılmalı?

Uni kacinci sınıfta başlanmalı mesela
Merhaba, aslında kpss zor bir sınav değil ama sistemli bir çalışma istiyor yani uzun bir süredir çalışmaya başlayan birisinin sınavı çok rahat geçiyor haliyle. O yüzden ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur ama bence minimum 1 yıl süre ayırmanız yeterli olacaktır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İdeali 3 ama sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman. Ben 4. sınıfta bile çalışmayıp mezuna kalarak çalıştım zira hem okul hem çalışmayı yürütemiyordum. Mezuna kalıp evde sakin kafayla 1 yıl çalışıp atandım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kpss çalışmak da artık üniversite sınavına çalışmaya benziyor. Düzenli çalışmak lazım son 2 yıl.
Seviyeye bağlı, anlama kapasitesi ve hızına bağlı, verimli çalışılabilecek süreye bağlı
Konuları biliyorsan günlük cok cözebildigin kadar soru çoz sınır senin elinde
valla bilmiyom da benim acil çalışmam lazım ekimde giricem :/
Üniversite son sınıfta çalışıp atanmış biri olarak tavsiyeler verebilirim ama branşının çok fazla önemi var öğretmensen ya da meslekten meslege degisiyor işte
Tamamen kapasitene, öğrenmene ve müsait olmana bağlı. İşte çalışıyorsan, öğrenme güçlüğü çekiyorsan iki sene; hiç işte çalışmıyorsan süper zekaysan 8 ay derim.
Alan ve eğitim varsa 3 yoksa son sınıf yeterli ben e
Kpss boş iş, enerjini daha geleceği olan bir işe harcasan daha verimli olur.
2 yıl çalış mükemmel derece alirsin
1 yıl olabilir
Bizim bir abi 1 sene çalıştı.
3. sinifta başla biraz bakın
Unide hazırlanmak çok zor
Üçte başla yoksa konular yetişmiyor.
o sana bağlı bebiş
2 sene önceden
Üni 3'te başla
Son sınıfta başlanmalı
üni 3 te basla
1-2 yil.