Eğitim & Kariyer Yeniyüzyıl üniversitesine giden var mı nasıl bir üni? moonenurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gitmek istiyorum da sizce nasıl bir üniversite Güncellemeler1 yıl Aydın ya da sağlık üni olabilir Yeniyüzyıl üniversitesine giden var mı nasıl bir üni? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. gitmedim 0 0 Yorumla
cmsmmxmzmsms Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Aşka gerek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyim 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. İlk defa duyuyorum. İyidir herhalde 0 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cevizlibağ da mısın 0 7 Yorumla moonenurr 1 yıl Değilim ama yakınım Yorumla UmutYU 1 yıl Yeni yüzyıla got derim elit yer Yorumla moonenurr 1 yıl Anlamadım Yorumla moonenurr 1 yıl Elit yerleri hiç sevmem Yorumla UmutYU 1 yıl Zeytinburnu nda misin Yorumla moonenurr 1 yıl Hayır Yorumla UmutYU 1 yıl tamam ne karar verdin Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Hayır gitmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gitmedim
Aşka gerek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyim
Bilmiyorum ege üniversitesi en iyisi
İlk defa duyuyorum. İyidir herhalde
Cevizlibağ da mısın
Değilim ama yakınım
Yeni yüzyıla got derim elit yer
Anlamadım
Elit yerleri hiç sevmem