Önü açık hangi bölüm varsa onu seç, yoksa özel sektörde sürünürsün
1
25 Yorumla
Soran
1 yıl
Hemşirelik tutmaz ise ilköğretim matematik öğretmenliği düşünüyorum babam ataması yok okutmam o bölümü diyor. Bölümümde 2 yıllık diye utanıyorum mat öğretmenliği mantıklı değiş mi özel ders veririm gemde
@yalnız74 küçümsemek değil zor iş güvenlik, feminazilik yapma hemen. Özelde süründürücen. Mis gibi adalet oku git devlette katiplik yap 2 gün tatili var mesaisi az mis gibi iş
Takmayın Kafanıza... Olacağı Varsa Olur Zaten.. Ne Kadar İnandırıcı Gelir Bilmiyorum Ama Gönülden İnanıyorum Ben Size.. Hakkınızda Hayırlısı Olsun İnşallah 🙏🏻🩷
Ana Sayfa > YKS2026 > Sorular > Kariyer olarak hiç mutlu değilim ailem anestezi seçmemi istedi bölümün önü açık değil işte bulamam bu sektörde ne yapmalıyım sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önü açık hangi bölüm varsa onu seç, yoksa özel sektörde sürünürsün
Hemşirelik tutmaz ise ilköğretim matematik öğretmenliği düşünüyorum babam ataması yok okutmam o bölümü diyor. Bölümümde 2 yıllık diye utanıyorum mat öğretmenliği mantıklı değiş mi özel ders veririm gemde
Özel Ders Çok Mantıklı... Bir Arkadaşım Var Yalan Söylemeyim Aylık Minimum 60 Bin TL Kazanıyorum Dedi Ne Kadar Doğru Bilmiyorum.
Öğretmenlik dipsiz kuyu artık ya, açıkta çok kişi var sağlık sektöründen ilerle
Hemşireliği kazanamasam kaldım işte geriye kalan bölümlerin önü kaplı
Kapalı
Özel Güvenlik Olabilirsin... Memur Statüsünde... Bir Çok Yer Alım Yapıyor
@yalnız74
Teşekkür ettim ikinize de
Mesajınız Gözükmüyor.
Rica Ederiz Ne Demek ☘️
Özel güvenlik ne la kadının kısmının yapacağı iş mi o saçmalama, git adalet falan oku 2 yıllık katip olursun
Evet pek benlik değil😅
Neden Yapamazmış... şu an Burada Kadınları Küçümsüyorsunuz🙏🏻
@yalnız74 küçümsemek değil zor iş güvenlik, feminazilik yapma hemen. Özelde süründürücen. Mis gibi adalet oku git devlette katiplik yap 2 gün tatili var mesaisi az mis gibi iş
Katip Okuyunca Sanki Hemen Atanacak..
Sağlık alanını seviyorum bu alandan başka tavsiyen yok mu
Temizlik Görevlisi Ol Hastanede 😅
Başka Çare Yok Maalesef 😅
O da güzel de zor
En iyisi hemşirelik için çalışmak
Hemşire Olursan Tadından Yenmez... Paramedikde Olabilirsin Aslında
Ambulanslarda Görev Alırsın
Olsam çok güzel olur tabi
Sizin konuşmaların bildirimi bana geliyor aşağıda takılsanız daha iyi olur sanki
Haklısın pardon iyi akşamlar ikinize de
Anestezi'nin Önü Açık... Özellikle Özel Hastaneler Alım Yapıyorlar
Önü açık değil 91 istiyor KPSS
91 Alan Zaten Anesteziye Gitmezki Yani Saçma Olur 😅
Bizim Burada Aldılar Sanırım Torpilliydi
Yani.
Hakkında Hayırlısı Olur Takma Kafana Ya Ben İnanıyorum Sana Sen Yaparsın 🙏🏻🩷
Özel hastaneleri çok bilmiyorum ama yine alım yok diyorlar napsam bilmiyorum 21 yaşındayım yeniden mi sınava girsem
Teşekkür ederim :)
Yanii İstersen Gir Bişi Kaybetmezsin Ama Kendinide Fazla Yıpratma... Ülkemizde Zaten Ne Kadar Okusanda Doğru Düzgün İş Yok🩵
Takmayın Kafanıza... Olacağı Varsa Olur Zaten.. Ne Kadar İnandırıcı Gelir Bilmiyorum Ama Gönülden İnanıyorum Ben Size.. Hakkınızda Hayırlısı Olsun İnşallah 🙏🏻🩷
Hayırlı Geceler Hanım Kız ✨☘️
Sağ olun hayırlı gecele
👋🏻🩵