Eğitim & Kariyer Henüz Kariyer sahibi olmamış yolun başında olan gençlere ne tavsiye ederdiniz? Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Konu ne alaka a kodumun KS si Henüz Kariyer sahibi olmamış yolun başında olan gençlere ne tavsiye ederdiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sevdikleri ve tek bir alana yoğunlaşsınlar, biraz ondan biraz bundan olsun derlerse ortada kalırlar. 1 2 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Hangilerinden uzak dursunlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangileri diye bir şey olamaz sonsuz sayıda meslek var, önemli olan sevdikleri ilgi duydukları bir alana yoğunlaşmaları. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kızlar bir adım önde mesleklerde 0 1 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Ne alaka saçma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevdikleri ve tek bir alana yoğunlaşsınlar, biraz ondan biraz bundan olsun derlerse ortada kalırlar.
Hangilerinden uzak dursunlar
Hangileri diye bir şey olamaz sonsuz sayıda meslek var, önemli olan sevdikleri ilgi duydukları bir alana yoğunlaşmaları.
Kızlar bir adım önde mesleklerde
Ne alaka saçma