Eğitim & Kariyer İşkur dan nasıl işe başvurucam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç çalışmadım işkura da gitmedim ney nasıl yapılır bilmiyorum Güncellemeler1 yıl Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ben uzun bir süre işsiz kalıcam gibi görünüyor İşkur dan nasıl işe başvurucam? Cevapla İş Soruları Nasıl Yapılır Soruları İşkur Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İşkura git kayıt yaptır iş aradığını da söyle personel alımı yapan işleri kağıda çıkartıp verirler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim özgüvenimi toparlayabilirsem gideceğim Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Rica ederim Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl E devlet şifren ile giriş yap cv ni doldur sana uygun işlere başvuru yap 0 1 Yorumla Soran 1 yıl E devletten baktım üye oldum falan ama bana iş göstermiyor Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl internetten gir profilini oluştur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Onu yaptım Yorumla sembernar_27 1 yıl tamam sonra gir iş ara menüsene gir Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler sonunda kavradım hsshhs 200 küsür ilana baktım moralim bozuldu Yorumla sembernar_27 1 yıl neden Yorumla Soran 1 yıl Vasıfsız olduğum için kendime kızıyorum. İş ilanlarının hiçbirini sağlayacak halde değilim. Yorumla sembernar_27 1 yıl vardır herkesin yapabileceği işler Yorumla
Gokhan_Pasa_026 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Üye olacaksın önce 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Üye olmuştum geçen Yorumla Gokhan_Pasa_026 1 yıl Oradan iş ilanlarını takip edeceksin Yorumla Soran 1 yıl İlan göstermiyor ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İşkura git kayıt yaptır iş aradığını da söyle personel alımı yapan işleri kağıda çıkartıp verirler
Teşekkür ederim özgüvenimi toparlayabilirsem gideceğim
Rica ederim
E devlet şifren ile giriş yap cv ni doldur sana uygun işlere başvuru yap
E devletten baktım üye oldum falan ama bana iş göstermiyor
internetten gir profilini oluştur
Onu yaptım
tamam sonra gir iş ara menüsene gir
Teşekkürler sonunda kavradım hsshhs 200 küsür ilana baktım moralim bozuldu
neden
Vasıfsız olduğum için kendime kızıyorum. İş ilanlarının hiçbirini sağlayacak halde değilim.
vardır herkesin yapabileceği işler
Hangi şehirdesin.
Sen git onlar yönlendirir seni
Kapıya vur
Üye olacaksın önce
Üye olmuştum geçen
Oradan iş ilanlarını takip edeceksin
İlan göstermiyor ki
Hangi ildesin k