19 yaşındayım ve bugüne kadar sadece 3 yerde çalıştım. Pek bir iş tecrübem yok açıkçası, biraz iş fobim de var. Fabrikaların yanından geçince ister istemez rahatsız oluyorum, direk kitaba sarılıyorum. Ama evde durmaktan da sıkıldım. Geçen gün tyt ayt sınavlarına da girdim. İnşaallah okuyacağım ama hiç olmasa yaz tatili, okul kazanamazsam da sürekli çalışabileceğim ne iş önerirsiniz?
Cok yerde calistm. Baslangic 1k ama adam bana haftalik 300 verdi bu da 1.500 k ya tekabül eder. Hicbir sey bilmeden deneyimsiz girdim işe yalniz. Onu hesaba kat. Isi nasi bulduguma gelince ciktim hastanenin oraya gittim kapida personel alincak yaziodu girdim konustum sen ekstra yasadigin yerin eczaci odasi is ilanlarina da bakabilirsin eger bulmak istersen
kardesim meslek ogretiyolar 0 sey bil git sonra en az asgari maas sigorta vs bekleme. yemek parani bile oduyolar eczaneden ztn ve sana is ogretiyolar her eczanede almiyo ugrasmamak icin saygin bi is
Knk çok sağol meşgul ettim ama bişey daha sorucam. Peki ben şimdi sıfırdan öğrensem ilerleyebilir miyim sence bu meslekte? Yani belge diploma gibi bişey kazanabilir miyim? Yoksa illa okumak mı gerek?
Hyr okula gerek yok. Saglik müdürlugu sinavlar uyguluyo ztn ona gidiyosun giriyosun gecersen alirsin ama önce işi ogren. Oyle online belge diye gidip para verip belge aliyolar belgem var diyip is ariyolar ama onemli olan işi bilmen bu da pratikle olur yani bu eczanede calismakla oluyo. Belge en son iş. İstekliysen merakliysan ögrenirsin bu isler biraz istege bagli. Hicbisey bilmiyosan hasta gelince eczacinin yaptigi seye bakip recete de ki ilaclari nerden aldigina dikkat edip gozlemlersen yavas yavas ogrenirsin ztn ilk senden sadece hosgeldiniz diyip receteleri alip eczaciya vermen isteniyor yüklenmiyolar
Saol sabirli istekli olduktan sonra her sey olur. Nerde yasiyosan o ilin eczaci odasi sitesi is ilanlarina da bak orda da yetistirmek üzere eleman arayanlar ilan veriyor.
Saoll maasa takilma burger. k asgari veriyor da ne oluyor 30 dk yemek molasi var burnundan getiriyorlar onu bi de cokk sicak ezcane ise klimali yer 1 saat yemek molan var yogun olmadigi saatler de oturuyorsn falan rica ederim
En İyi Cevaplar