İş yerinden İstifa?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık on aydır bir güzellik merkezinde güzellik uzmanı olarak çalışıyorum sadece patronum ve ben varız normalde çok iyi anlaşıyorduk mutlu gidiyordum son zamanlarda tuhaf tuhaf huylar çıktı. Dört gün önce çıkış saatimizi artık 6:30 yapıyoruz dedi ben de okey dedim haftaya başlayacağını söyledi. Sonra bana mesaj atarak neden altıda çıktın 6:30’da çıkacaktık yazdı çok sinirlendim. Ani ruh değişimleri olan birisi bir gün çok iyi davranırken bir gün düşmanı gibi davranaabiliyor bu da beni gerçekten çok yoruyor her an tetikte olmam gerekiyor neye nasıl davranacağını bilmiyorum bazen oluyor dünyanın en iyi insanı bazen oluyor dünyanın en zor insanı eşimi seviyordum müşterilerimi bazı şartları bir güzellik salonuna göre aşırı tempolu bir yer değildi iyi de anlaşıyoruz diye kalıyordum evim uzak olduğuna rağmen. Son zamanlarda böyle olmaya başlayınca ne kadar iş yerimi sevsem de bunalmaya başladım bir an önce saat dolsun çıkmak istiyorum. Direk yöneticimle muhatap olmasam kalınabilir rahat çünkü iş ama zihnen böyle olunca bunalıyorum sonuçta kafanı dağıtacağım başka birisi yok hep o var. Dün konuşarak istifa edeceğimi söyledim artık onu anlamadığını bir gün çok iyi olup diğer gün düşmanmış gibi davrandığını bu da beni çok zorladığını ama bir yandan pişman olur muyum çıktığım için diye düşünmeden edemiyorum. Hem mutsuzum hem de sonrasında da mutsuz olur muyum diye arada kalıyorum sizlere sormak istedim bana bir yol gösterir misiniz?
İş yerinden İstifa?