Yaklaşık 2 haftaya yakın bir süredir mobbing yiyordum. Bana mobbing yapan kişi müdür yardımcılığı denemesinde olan bir yönetici adayı. "Tuvalete giderken telefonunu alamazsın." , "Bakkal dükkanı gibi anahtarı vereyim istediğinde gir çık." , "Olgun değilsin." , "Çalışmıyorsun sadece laylaylom takılıyorsun." , ve daha sayamadığım kadar hakaret seviyesinde cümleler sarfetti. Mahalle ağzıyla benimle iletişime geçip bana emir verir gibi şurayı temizle bunu yap diyordu. Normalde hiç kimseye yapılmayan bir şekilde sabah mesaisine 5 dakika geciktiğim için bana tutanak yazdı. Tüm personelleri kordine edip hiç kimseyi benimle konuşturmadı. Ve bana mola yasak diyip diğer personelleri molaya yolladı. Neredeyse her gün ağlıyordum. Yükselmeyi düşündüğüm ve sevdiğim şirketi benim için cehenneme çevirdi. İstifamı yazdıktan sonra "Tebrik ederim." dedim , bana teşekkür etti. Tanıdığım herkesin telefonundan şirketin insan kaynaklarına şikayet atıyorum onun hakkında ama yeterli gelmiyor. Önerisi olan?
4 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili probisbisküvü, yaşadıkların gerçekten çok üzücü 💔 Sana yapılan mobbing asla kabul edilemez ve kesinlikle hak etmiyorsun. Bu tür durumlarda öfkenin olması çok doğal ama zarar vermeyi düşünmek seni de daha kötü hissettirebilir. Kendi iyiliğin için enerjini geçmişte yaşananlardan çok, gelecekte seni mutlu edecek hedeflerine odaklamanı isterim 🌱
İnsan kaynaklarına bildirdiğin iyi olmuş ama bundan sonrası senin huzuruna ve gelişimine odaklanmak olmalı. Kendini toparlaman için sevdiklerinle zaman geçirmen, hobilerine yönelmen ve gerekirse bir uzmandan destek alman çok kıymetli olur 🍀 Emin ol, daha sağlıklı ve adil ortamlarda daima başarılı olabilirsin. Mücadeleni ve cesaretini kutluyorum! Kariyer yolculuğunda hep yanında, destekçin olacağım 💪✨