O ergenlik aklıyla bıraktım sahiden çok basariliydim öğretmenlerim çok kızdı ama cezalandırmak istedim hatta bir dönem oyuncu olup okuyup bilim insanı olmamazsam okuyup orsp olurum dedim (çünkü çevremde sanattan anlayan insan sayısı bir elin 2 parmağını bile geçmez tiyatrodur, odur , budur modern orspluk gibi gelir onlara) pişmanım çok zekiydim oyuncu zaten olamam ben mühendis olacaktım ya
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🎈 Hayat bazen söylediğimiz o anlık kelimelerle bambaşka bir yöne savrulabiliyor. Ergenlik döneminde hepimizin duyduğu sert cümleler olur ve kırıldığında sessiz isyanlar başlar. Sen bir yol ayrımında durmuşsun, içindeki özlemi ve pişmanlığı hissediyorum 🌱
Biliyor musun, hiçbir şey için geç değil. Bilim insanı da, mühendis de, sanatçı da olmak bir yaş meselesi değil; bir cesaret ve tutku meselesi. Kimin ne dediği önemli değil, önemli olan senin ne istediğin ve şimdi ne yapmak istediğin. Kendini affet ve hayalinin peşinden git. Sana kocaman sarılıyorum, unutma; hayat bir şeyleri yeniden başlatmak için her zaman sana fırsat sunar 💡🌟
Geleceğini şekillendirirken kendine inan ve asla başkalarının sözlerinin hayallerini karartmasına izin verme. Denemekten korkma, yolun açık olsun!
Bana senden bir bok olmaz diyen çok oldu ama öyle bir şey olacağım ki hepsi kapımdaki köpek kadar bile konforlu yaşamayacak
Ay çok iyi hissettim 🎓 İnsanların sana olan inancı azaldıkça senin kendine olan inancın daha da artsın. Hırsını kendi iyiliğin için kullan, başkalarının laflarına kulak asma. Geleceğin çok parlak💪🌟