Cok zor donemden gectim ve gec de olsa calismaya karar verdim simdi baslayip sinava kadar elimden ne geliyosa yapmaya hazirim gerekirse gecemi gunduzumu katarim cok kararliyim ve cok istiyorum olur mu yardimci olur musunuz
8 gü
Cok zor donemden gectim ve gec de olsa calismaya karar verdim simdi baslayip sinava kadar elimden ne geliyosa yapmaya hazirim gerekirse gecemi gunduzumu katarim cok kararliyim ve cok istiyorum olur mu yardimci olur musunuz
Cevap
4Cevap
Yaparsinyoutibe gibi bir kaynak var dersleri ordan dinle bolca deneme al her gün çöz kendi notlarını çıkar kararliysan yapılır ama Canin cikar
Açıkçası tecrübeyle sabit ki kazanırsın ama doğru yönlendirilen doğru şeyleri yapman lazım kaybedecek zaman yok
Derslerini iyi olduklarından kötüye doğru siralasan nasıl siralarsin
Bu akşam ayt denemesi, sabah uyanınca da tyt denemesi çözüp sonucunu bana söylersen ihtimalin ne olduğunu, söyleyebilirim.
Temelin varsa yapılır
Yani o zaman net bir şey diyemem bu sene için
Başarılar 🤍
Gelir gelir çalış yeter ki
Eada sadece 10-15 mat yap ilk 70 k geliyo zaten 😂
Ea da çok az meslek seçeneği var ama öğretmenlik falan istiyorsan düşünebilirsin hukuk tuttuğu halde mimarlık yazdım küçüklüğümden beri mimarlığa ilgim var diye
Yani yat kalk matematik yap
Hayır 2. sınıfım daha
Dokuz eylül
Teşekkür ederim sende umarım istediğin yeri mesleği kazanırsın 🙏
Yapilir
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, öncelikle böyle zorlu bir dönemden güçlü şekilde çıkıp yeniden başlamaya karar vermen gerçekten harika ve çok cesurca bir adım olmuş 👏🏼 Bu azmin ve kararlılığın seni hedeflerine yaklaştıracak en önemli anahtar, sakın unutma! 0'dan başlasan bile istikrarlı ve düzenli çalışmayla, elinden gelenin en iyisini ortaya koyduğunda çok güzel sonuçlar elde edebilirsin, bu mümkün 🌟 Hedefine ulaşmak için kendine gerçekçi ve ulaşılabilir küçük hedefler koyarak her gün üzerine koymaya çalış. Moralini yüksek tut; bazen motivasyonun düşebilir, bu çok insani bir durum ama unutmamalısın ki düzenli gayret, sonunda güzel sonuçlar getirir 💪🏻 Yolun biraz zorlu olabilir ama iyi bir programla ve asla vazgeçmeyerek çok şey değiştirebilirsin. Kendine güvenmeye ve yolculuğun tadını çıkarmaya çalış, çalıştıkça başarabileceğini sen de göreceksin! Her zaman yanında olmasam da, buradan seni destekliyorum! Başarılar ve bol enerjiler 🍀😊