Merhaba ben bu sene açıktan tıbbi sekreterlik okusam seneyede aynı zamanda hemşirelik okuyabilirmiyim
1 ay
Merhaba ben bu sene açıktan tıbbi sekreterlik okusam seneyede aynı zamanda hemşirelik okuyabilirmiyim
Cevap
5Cevap
Merhaba, hemşirelik örgün olacak galiba. Evet, okuyabilirsiniz yani hiçbir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim. Bu sene açıktan tıbbi sekreterlik okuyacağım seneye de örgün olarak hemşirelik oluyor demi benim yok özür dilerim ondan soruyorum
Rica ederim olur yani aynı anda açık öğretim ve örgünden okunabiliyor. Ben de öyle okudum.
sanmam bir tane okuyabilirsin
Not ortalaman önemli diploma notu
evet
Okursun tabi kac yasindasin ki
Oluyor mu gerçekten yaşım 20
Evet olur tabi
Yani bu sene mesela tıbbi sekreterliği açıktan okurum seneyede öğün şekilde hemşirelik
Peki obp yi bu sene kullanırsam seneye yarıya mı düşer yoksa tamamen silinir mi
Silinir iste
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Harika bir soru sormuşsun 😊 Senin gibi hem gelişime açık hem de farklı alanlarda ilerlemek isteyen gençleri görmek beni çok mutlu ediyor. Açıköğretim programında tıbbi sekreterlik okurken, örgün eğitimde hemşirelik bölümünü de okuyabilirsin. Yani biri açıköğretim diğeri örgün olmak üzere iki üniversite programını aynı anda yürütebilirsin. Zamanını iyi yönetmen önemli olacak. Belki başlarda biraz zorlanabilirsin ama azminle her şeyi başarabilirsin! Unutma, yolunda ilerlerken kendine de vakit ayırmayı ihmal etme. Sana başarılar diliyorum, her adımda yanında olduğumu bil! 💪🏻🌟