Mat 1 Yapamıyorum Bakar Mısınız?
deneme yaptım 3 net oldu yazdan beri kasıom olmuyorrr
deneme yaptım 3 net oldu yazdan beri kasıom olmuyorrr
Bilgisayarın varsa video dinle her dersin videoları konu sec ornegin mat 1 ilk konu sayılar. Adam ne anlatıyor tek tek dinle çözmeye calis mantığı anla sonra o soruların çözümlerini kendin yap. Denemeler al çözümlü 10 tane deneme de çıkan soruların çözümlerini ezberleme gibi bir çözüm yolu yap sürekli çöz bir soruyu gerekirse 3 defa çöz. Daha sonra YGS de çıkan son 10 yılın mat soruları al onların aynı yine çözümlerini ezberleme yap YGS ye girdiğinde en az 20 net yapacağından eminim çünkü ayni sorular hep rakamlar değişik
var var da olmuyor hocam 7 aydır kasıyorum
Hayır istekli kasmiyorsun bir arkadaşını al yanina su x i karşı tarafa y yi bizim takıma alalım gibisinden sana mantık içerisinden anlatsın yapamiyorum dediğin vakit yapamazsın. Bende ilk başladığımda 1 netle başladım. YGS de 30 netle bitti. Bu hep soru çözüm ve istekle kendine olan guvendir.
yok öyle arkadaşımmm yav herkes akllıda biz mi malız anlamıom ki kime sorsam 1 netten 30 yapıor
mat 1 yapamayan mat 2 hiç yapamaz demek yanlıştır. Mat 1 de soruyu yorumlamak önemli o yüzden temel şart ama mat 1 den 13 15 net mat 2 den 25 net seni bir yerlere getirir emin ol. Mat 2 çok fazla soru çözmek, çok fazla formülü akılda tutmaktan geçer. O yüzden mat 2 daha zor görünmesine rağmen daha kolaydır aslında :)
mat 2 temel istemior yani öyle mi
? orda mısın hocam
orada mısın hocam
mat 2 daha çok formüle dayanıyor. yine mat1 konuları da var mat 2 de fakat ağırlıklı olarak formüle dayanıyor her şey. Diyelim ki sen logaritma dan 300 soru tipi gördüysen sınavda çıkan logaritma sorularını yaparsın farklı bişi soramaz ama mat1 öyle mi. Problemlere çalışıyon haa tamam anladım diyorsun adam ygs de bir soruyo sana feleğin şaşıyor o anda kafanı çalıştırman lazım düşünmen lazım
Ben geçen sene girdim sınava tek söyleyeceğim geçmiş yolların sorularının çözümünü iyice öğren. Her yıl sorular aynı sayılar farklı oluyor. Ayrıca unutma gerçek sınav lys mat 2 yapıyorsan sıkıntı olmaz.
mat1 yapamayan mat2 nası yapacak
yanlız öyle değil mat 1 temeli istiorrrr
çalıştımda olmadıı
bolumun ne? diger dersler ne alemde? Mat 1 kolay aslinda. ozel dersler al ya da anlayan bir arkadasinla braber calis.. :)
bölüm tm :D :D :D :D:DC
hocam şöyle ben özel derste aldım şenol hocadan 5,6 kere yok yani bişi çalışmam şöle konuyu netten izliyorum anlıyorum sonra soru çözim diorum olmuyorrrr denemelerde yapamıyorum heyecandan falan değil elimde bir sürü kitap var körfez vs hepsi var ama yok yani çok çabalıyorm 7 aydır kasıyorum en azından 8 olsun oda yok 2 ,3 oluyor ne olur bana yardım et hocam yaa
orada mısınız
sınava az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaa amann :(
Moralini bozma ya.. Sinava az kaldi dogru ama bunu surekli kendine hatirlatip yapamiycagini dusunme. Benim netlerimde berbat. Yapabilecegine inan. Ve dedigim gibi kimden yardim alabiliyosan al. Bilemedigin her soruyu git sor hocana. ArkDaslarina. Kimse bilemedigi soru icin yargilanamaz. Cozumlu orneklere onem ver. Dersi iyi dinle yaparsin ins :)
Cevap
4Cevap
yeterince istemiyorsun demekki mat 1 de bişey yok mantığını kullan ve kafanı derse ver bol tekrar yap kolay öğrenirsin
Bizde turkce yapamiyoz matematik 32 net turkce 16nin ustune cikmiyo herkes kendi alanini yapsin
yok yaaa :D :D türkçe basit mat yapan adam yapar yaaa
Bir matematik öğretmeni olarak yardımcı olmak isterim kardeşim ama seviyeni bilmem önemli. Ayrıca nerde oturuyosun
ardahan da hhocam
bol bol çözümlü sorulara bak, soruların mantıgını anlamaya çalış, soruyu anlayan çözmüş sayılır
Mat 2 yap 😃
tmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar