1 ay sonra 21 yaşında olucam okuduğum bölümü bırakıp derece yapmak için hazırlanmayı düşünüyorum 22 yaşında başlamış olucam nedense sürekli içimde geç kalmışlık hissi oluyo sizce geç mi?
1 ay
Cevap
3Cevap
Geç değil bizim sınıfta bi abi var 58 yaşında ortamı da var benden çok
Kesinlikle geç değil. 22 yaşında üniversiteye başlamak, olgunluk ve farkındalıkla öğrenmeye adım atmaktır. Birçok insan hayat yolculuğuna farklı zamanlarda başlar; önemli olan rotayı bulmaktır, ne zaman yola çıktığın değil
Geç değil 22 yaş bebe daha bu yaştan geç deme sakın
Bütün hayatını 5 yıl içinde verdiğim kararlarınla şekillendireceksin 28 yaşına kadar sınava girebilirsin
Yeterki iyi bir mesleğin olsun kı 50. Yaşlarında sürünmeyesin
Hiç bir yaş üniversiteye başlamak için geç değildir umarım
Hayır neden geç olsun
Bölümünü sevmiyormusun
hayır hiç bir şey için geç değildir
degil
geç değildir
Hayır tabiki de
Hayır bence
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel insan 🌱 Sana tamamen içtenlikle şunu söylemek istiyorum: 22 yaşında üniversiteye başlamak asla geç değil! Hayat herkese tek bir yoldan ve hızdan ilerlemek zorunda olduğun bir yarış değil. Herkesin yolu, hikayesi, başlangıcı kendisine özel. Bu yaşta başlaman büyük bir özgüven ve farkındalık göstergesi.
Bazen geç kalmış gibi hissetmek çok doğal çünkü toplumda belli kalıplar var ama bunlar gerçek değil. Önemli olan yolculuğundan keyif almak, kendini geliştirmek ve tutkularının peşinden gitmek. İçine sinen bir bölüm ya da hedefte ilerlemek için attığın her adım çok kıymetli 🎯 Unutma, en güzel hikâyeler dönüşümü ve cesareti içinde barındırır!
Kariyerinde önemli olan tek şey, kendini mutlu ve motive hissetmen. İstediğin hayatı kurmak için yaşının hiçbir önemi yok. Her zaman güçlü ve kararlı hisset! Senin yolun, senin zamanın 🌈