Arkadaşlar çalışıyorum malum üniverist okuyamadım içimde kaldi.
Bundan dolayı ikinci öğretim olarak üniversite okumak istiyorum.
Sizce 22 yaşında üniversiteye başlamak geç olur mu?
Arkadaşlar çalışıyorum malum üniverist okuyamadım içimde kaldi.
Bundan dolayı ikinci öğretim olarak üniversite okumak istiyorum.
Sizce 22 yaşında üniversiteye başlamak geç olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır olmaz bu senin hayatın senin kaliten sana ait bir hikaye hayata başkaları açısından değil kendi açından bak 21 imde başladım bende
Hangi bölüm okudun
Medya ve iletişim hala okuyorum ama bölüm önemsiz o işi yapan sen olacak o bölümü okuyan sonundada o parayı kazanıp buna göre hayatına yön veren insan sen olacaksın sonuçta değil mi? Senin hayatında senden başkasını ilgilendiren kimse yok bunu unutma
Bende açıktan okuyorum ve çalışıyorum bu arada
Bölüm önemsiz derken sevdiğin bölümü oku ama hedefin daha büyükte olabilir manasında konuştum
Egitimin yaşı olmaz.. içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et canım.. bu konuda seni yadırgamaya kimsenin haddi de olamaz
Okumanın yaşı yoktur, kendini her yaşta geliştirebilirsin insanlar doğası gereği sürekli öğrenmeye elverişliler bence geç değil
Asla geç değil eğitim dinamik bir süreçtir tatlım. Bu süreçte çevre toplumda negatif seyler duyabilirsin ama bunlar senin motivasyonunu etkilemesin lütfen. Başarı dolu güzel enerjiler seni bulsun🌸🤍
Yok canım niye mantıksız olsun heyette yapılır geç bir yaş değil ki ben 3. Üni yi yeni bitirdim 30 yaşımdayım
Hangi bölümleri okudun
Elektrik elektronik mühendisliği, işletme ve kamu yönetimi
Bende işletme okumayı düşünüyorum
İşletmeyi hangi üniversitede okudun
Uzaktan okudum Ahmet Yesevi üniversitesi
Himm ben Uludağ üniversitesi okumayı düşünüyorum
Başarılar şimdiden. Zor bir bölüm değil ama ezber çok
olur 23 yaşında da başlayan var 20lik olanları geç çevremde açıktan 40 yaşlarında üniversite okuyan bi abim var 22 nedir geç falan değil
Mesleki kazanç sağlayacağın bir bölüm ise oku. Yoksa okuma.
Hiç bir şey için geç değil. 30'a kadar önünde güzel bir zaman var iyi değerlendir. 30 olunca da her şey bitmiyor ama 20-30 arasındaki zaman dilimi çok güzel geleceğinin temellerini attığın dönem diyebilirim.
Yoo sevgilim 24 te başladı gayet de okuyo kdıeekdldl
Neden geç olsun ki gecen birini okudum haberde 85 yaşında uni sınavına giriyordu 😄
asl geç değil.26 yaşında başlayıp 39 yaşında tıpı bitiren doktor tanıyorum
gec degil boyle seylere takilma ne istiyosan onu yap ilerde icinde kalmasin ayrica universitede boyle seylere takilmazlar
Genelde çoğu kişi benden küçük olucak ama
olsun illa anlasacagin birileri olur kucuk buyuk fark etmez kimse takilmaz yasa
Geç değil yaz okulu yaparak kisaltabilirsin süreyi açık öğretimde var mi bilmiyorum
Sana fayda verecek bölümü okumakla birlikte ileriki yaşlarda sırf
Ileriki yaşlarda kendini geliştirmek için bile okuyabilirsin
Erkencisin bile daha yaşlı olanlar var evli vs
İşe yaramıyo zaten. Muabbetine oku
ben sınava girmeyi düşünüyorum 😂
Ne okumayı düşünüyorsun
Okumanın yaşı olmaz
Asla geç değil.
Geç olmaz.
Yooo 26 da biter
Erken bile sayılır
hayır geç değil