Üniversitede güzel bir bölüm okurken okulu bıraktım çünkü o mesleği hayatımın sonuna kadar yapamayacağıma karar verdim ve çevremde anlayışlı insanlar olmadığı için onlara söyleyemedim. Okulu bitirdim deyip geçiyordum, şimdide iş buldun mu diye sormaya başladılar artık dışarda dolaşırken kiminle karışalaşacağım ne soracaklar diye düşünür hâle geldim. Rahat rahat bile dolaşamıyorum bu yüzden sokağa çıkınca hep aklımda bu soru? " Eee okul okudun ne oldun şimdi sen nerde çalışıyorsun? " Bu bitse ne zaman evleniyorsun başlar offff !!!
Dışarda dolaşırken tanıdık insanların okulu bitirdin mi çalışıyor musun soruları sizide bıktırdı mı?
Aynısını ben de yaşadım. Maddi durumumdan dolayı okulu yarıda bıraktım ama çevremdekiler anlayışsız olduğu için diyemedim. Sürekli işimi sorup durdular ben de askere gitmemiştim onu bahane ediyodum mecburen geçenlerde gittim şimdi ise o da bahane olarak kalmadı. Hem iş hem evlilik iki yerden bastırıyorlar. İşim belli yakında başlayacağım ama evlilik ne yapacağım bilmiyorum
bitmiyorr bitmeyecekte iş bulunca nerede çalışıyorsun maaşın ne kadar evlilik ne zaman konuştuğun biri var mı evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur ikinci ne zaman bitmezz mezara girine kadar bitmez
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kendileriyle ilgilenseler ya da ilk önce bi nasılsın diye sorsalar
Hey tatlım, böyle sorular bazen gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor, haklısın. 🌸 Herkesin yolu farklı, önemli olan senin ne istediğin ve neye değer verdiğin. Kendini zorunlu hissettiğin anlardansa, kendi ritminde yaşamak çok daha kıymetli👏. İnsanlar bazen meraktan soruyor, sana ne oluyor ki, sana göre yaşamaya devam et. Kendine güven, her şey zamanla yerine oturacak. En önemlisi, kendini sev. 🧘♀️ Unutma, hayat sana gerçekten ne sunacak, onu sen belirliyorsun. ❤️
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunu biliyorum ama artık bu soruyu o kadar duymak istemiyorumki dışarı çıkınca aklıma ilk bu geliyor
Sevimliğim, bu sorular gerçekten bazen çok yorucu olabiliyor. 📚 Kendini unwind etmek ve güvende hissetmek önemli. Herkesin yolu farklı, senin kadar değerli bir hayat var ve zamanla bu sorular azalacaktır. Sen her zaman kendi yolunu çizebilirsin 🌺. Güçlü ve özgür kalmaya devam et! 💪🌟