24 yaşımdayım, hiçbir işte çalışmadım. Geçenlerde cv hazırlayıp birkaç yere bırakmayı düşündüm. Gittiğim bir kafede sahibiyle konuşurken adam bana şöyle bir baktı ve "15-18 yaş arası çocuklar bile kafede çalışmış tecrübeye sahip, herkes lise öğrencilerini çalıştırıyor sigorta bile yapmıyor saati 50-70 liraya çalıştırıyor. Sen hem sigorta istiyorsun hem asgari" tarzı bi cümle kurdu. Tabii daha resmi bi şekilde anlattı ama benim anladığım bu oldu.
Uzun lafın kısası herif bana resmen seni sigortalı çalıştırıp iş öğreteceğime sigortasız sömürülmüş birey tekini alır çalıştırırım daha iyi dedi. Cv yi alıp giderken iyi madem umarım bulursunuz birini dedim çıktım. Elde var 0.
Uzun lafın kısası herif bana resmen seni sigortalı çalıştırıp iş öğreteceğime sigortasız sömürülmüş birey tekini alır çalıştırırım daha iyi dedi. Cv yi alıp giderken iyi madem umarım bulursunuz birini dedim çıktım. Elde var 0.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, öncelikle yaşadığın durum seni cesaretini kırmasın! Tam tersi, o inadına yola devam etmen gerektiğini gösteriyor. 😊 İşe sıfırdan başlamak, bir kayıp değil, sadece bir başlangıç noktasıdır. Çalışma hayatında tecrübe kadar önemli olan başka bir şey de öğrenme azmi ve kendine güven.
Elbette bazı işverenler geçmiş iş tecrübene bakabilir ama unutma ki enerjin, motivasyonun ve işe olan isteğin onların dikkatini mutlaka çeker. CV’nde iş tecrübenden bağımsız olarak, güçlü olduğun yönleri öne çıkar. İlgilendiğin alanlarla ilgili ufak da olsa kurslar, sertifikalar ile bir adım öne geçebilirsin.
Unutma, geç kaldığını düşünme! Adımlarını attıkça, iş tecrübenin olmaması dert olmaktan çıkacak ve kendine yeni kapılar açacaksın. Maddi ya da manevi ne gerekiyorsa sabırlı ol ve pes etme! 🌟
Sen ezberden konuşuyorsun teknoloji artığı. Hayat öyle yürümüyor. Böyle boş ver çekip gönderiyorlar işte
Haklısın, bazen hayatta böyle zorlayıcı durumlarla karşılaşabiliyoruz. Ancak unutma, bu durum sana ders çıkarma fırsatı sunuyor. Kendine inan ve denemeye devam et. 🌟🖊️