AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
kişiden kişiye değişir mesela ben ilkokulda ki arkadaş ortamını ne lisede nede üniversitede gördüm.
haklısın
Lise yillarim b*k gibi gecti universiteden de cok umutlu degilim
Ne yalan söyleyim liseyi deli gibi özlüyorum. Üniversitede hiç görmediğin kadar pislik insanı bir arada göreceksin.
sağlam arkadaşların varsa hepsi güzel yavşak çok gülen olmayacak
Lise baskaydi ya. Cok guzeldi. Unide ciddiyet cok :D
Valla Lisedeki O Arkadaşlık Muhabbetlerini Hiç Unutamam ! Çünki Üniversite Okumadum ben Hiç ! :)))
Lise bambaşka ünide asla saçmayabileceğin birini bulamıyorsun herkes çıkarcı menfaatçi Lise gibisi yok .
sozlumle lisede birlikteydik.. simdi ayrı sehirlerdeyiz :(
onu cok ozledgimden sanirim lise
Üzüldüm yha :(
bn de uzuluyorum. ama elimden bisey gelmiyo :(
Tum i*nelikleri lise de yaptim universitede fazla bisi yapilmiyor. Üniversite rahat ama ortam fazla yok. Olanlarda yoldan cikacak tipte.
ikisinin de bitene kadar bazı güzel yanları var.
herşey bitene kadar ama...
üniversitedir bence..
liseliyim şu anda ama lise ergenler yeri..
olgun davranan insan bulmak zor..
sevmiyorum gereksiz şakaları. espirileri..
ünüversite nasıl bir yer? :))
üniversite.
lise gır gır şamata hoş güzel fakat hep bir baskı vs çocuksun daha
ama üni de yetişkin olduğunun farkına varıyorsun kafana göresin ve ergenlik yapmıyorsun :D
lisenin ne kadar güzel olduğunu anlaman için üniversite okuman gerekiyor.
elektrik ya da makina okursan benim gibi dersine girer çıkar evine dönersin bir kızla tanışamadan.50-60 kişilik gruptan bikaç adam kızlarla takılmayı becerdi onlar da afedersiniz aşırı y. vş. k tiplerdi
bende kızlarla takılabiliyorum şimdi bana yavşak mı demek istiyon
yav ne alakası var nasıl bir kafa yaşıyosun sen onların karakteri öyleydi her kızla takılan yavşakmı dedim ben anlayarak oku
Lise daha samimi daha sicak iliskilerin olduğu dönem bencee
Lisede insanlar daha mahsunm universitede herkes baskahavada liseiyidr yaf :-) bnde hayrlisiyla bu yil mezun oluym. Bakalim ne olacak
Aslında bu liseyi nasıl geçirdiğine ve nasıl bir üniversiteye gideceğine bağlı , iyi bir lise hayatı geçirmişsen ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi ne gelmişsen, lise hayatına dönmek için zaman makinası bile icat edersin :)
neden çok mu kötü bir üniversite
Ortam yok :)
üniversite eğer doğru arkadaş seçimi yaparsan hayatının en güzel dönemi olabilir
ikisi de berbat (okuyamadık ya düşmanlık yapıyoruz anca)
Universite nedenide raadlik daha bilincli oluyosun dostluklar daha kalici
Üni zamani, en güzel zaman dir :)) eglenceler, yeni tanismalar vs,
Hangisinde daha cok eglendım? Lise !
Hangısınde hayatı ogrendım? Üniverste !
yani hangisi daha iyi
Herkeze gore degışir bnce lise
Lise de güzeldi ama kurallar vardı sıkı denetimdeydik üniversite öyle değil çok rahat ve eğlenceli :)
İkiside aynı bir farkı yok ünide daha özgürsün daha rahatsn gibi gibi
lisede çok farklıdır ama asıl ortam üniversitededir, hissedersiniz.
Lise tabiki arkadaşı uyuşturucu kullanına kadar herkes bir birinin herşeyini bilir ama kimseden laf çıkmaz
üniversitede çıkarmı peki?
bence çıkar yani mesela sınıfça disipline gittiğimizde bile bir birimizi savunuyorduk üniversitede dökülenler olacağına eminim
Bizim sınıfta da suçu bana yıkmaya çalışıyolar yapmadığım halde. Zaten birkaç kişi hariç fazla kimse sevmez beni.
bizde lise de sevmesek bile sahip çıkıyorduk ya da aramıza almaya çalışıyorduk bir yere giderken davet ediyorduk
İkiside farkli bence lisede yasadigin seyler daha cocuksu ve eglenceli ama universitede sıkı dostlarin oliyor surekli beraber vakit geciriyosun
Üniversite tabiki de rahatsın sivilsin üstüne başına karışan hoca yok takılıyosun kafana gore şu lise bitsede bir an önce üniversiteli olmak istiyoruum
Şu an lise 1 deyim. cok guvendigim arkadaslarim beni sirtimdan bicakladigi icin universite diyebilirm
2000li detected olm git minecraft oyna sen ya burada işin ne: D
@akomako
her yorumun altında sen varsın :D
@sezer255010
bende aynı şeyi yaşadım, ne lise 1 mi, harbi ne işin var burada
. D minecraft mi. Ben oyun oynamam. D nolmuş 2000 liysek. Ne güzel işte. Yaşimi çok kolay hesapliyorum
Tüm yaşitlarim lol ve minecraft oynayan gerizekalilar. Siniftada kimseyle takilmam. rehber hocamin ve benim hareketlerime gore yaşitlarimdan çok daha olgunum. @akomako
Knk bence kafan güzel. Yani lise dediğin yer arsız bela dinleyen ergenlerle dolu bir b*k cukuru. Ne biliyim a'q lise de takıl sen.
Lise tabi ki de. Oradaki dostluklar gerçek, masum ve kalıcı. Lise dostlarımı kimseye değişmem.
Yaşamasını bilen bir insan icin üniversite ama arkadaş çevresi hep yalan satıcı nankör insanlarla dolu lisede daha saf temiz arkadaşlıklar oluyordu
Simdi lise deyip üniversiteye olan istegini azaltmak istemem aslında :)
ne düşünüyosan söle
Dövseydin bide tobe est.
haklısın biraz şey oldu :D biraz kafam bozuk k. b düzeltiyorum:
düşündüklerini söylemelisin
Lise daha samimi daha candan bence :)
liseyı evden ayrı okumustum bekar odam vardı ve unıden daha ıyıydım ozaman lar tabı cogu ınsan unı dıcektır onların durum benden farkılı
Lisedeki arkdasliklar daha guzeldi. Universtede cikar var.
lisede de var
A da arkadaşlıklar var ama çok serbest değilsin b de ise özgürlük var ama gerçek arkadaş dost yok. Yani ikisinin de ayrı iyi ve kötü yanı var
Arkadaş üni daha guzel. Sıvıl takılıyon yapacagın aktiviteler daha fazla oluyır. Ama unıde bır hatadan dolayı senı 1 ya da 6 ay tatıle gonderırlerse ıste ozaman unının guzel olmadıgını anlarsın :):):)
Lisede masum arkadaşlıklar var , üniversite tam bir çıkar yeri , lise arkadaşları samimi, üniversitede çoğu arkandan iş çevirir
Kardeşim bu lise veya üniversiteyle alakali değil bu senle alakali davranislarina bagli senin elinde
Eğer güzel anilarin olmasini istiyorsan lisede kafana eseni yapman gerekiyor tabi bu ters de tepebilir
lise de olsaydım şimdi ki kafamla bile bile kalırdım daha çok okumak için :)
Lise tam bir işkence üniversiteye hazırlanmakla geçiyor ve apt*llarla dolu.
haklısın özellikle bizim sınıf, neredeyse bütün salakları bir sınıfa toplamışlar, adam akıllı muhabbet kurcak kimse yok, eski sınıfım çok güzeldi be.
Aynen öyle bizimkininde bir farkı yok ergen sürüsü..
bir yolu olsa eski sınıfıma döncem ama sanırım yok :(
Mukayese bile olmaz Üni başka bir dünyadır.. Ahhh o güzelim yıllar
Liseyi Türkiyede okumadığım için sonuna kadar üniversite diyorum. Liseye dönmek istemezdim..
Ünv. nerede okudun ? @namütenahiiiii
Ankarada @tursu_bidonu
lise tabiiki :/
üniversitede gram samimi ilkişkiler yok herkes yapmacık mmenfaatçi
kesinlikle lise.. üniversitede insanlar çok çıkarcı oluyor
Hangisinde ailenden uzaksan. Doğal olarak cevap universite
neden böyle düşünüyorsun, ailem yakınlarda bir üni kazanmamı istiyo ama neden istediklerini tam olarak çözebilmiş değilim
Ailenden uzak bir yerde okursan anlarsın:) Tabiki de insan ailesini özler ama ayrılık vakti denen bir şey var:)
ailenden uzak kalmak daha rahat olduğundan alışırım herhalde, askerede ön hazırlık olur
lisede samimiyet vardı üniversitede çoğu ilişki çıkara bağlı oluyor
lisede de yok samimiyet
üniversite sadece rahatlık açısından daha iyi. ama ordaki insanların çoğu 5 para etmez tipler.. o yüzden benim lise hayatım daha iyiydi
Lise. Ama sanırım bn objektif değilim. Çünkü bn üniversiteyi dışardan okuyorum. Şayet üniversiteyi dışardan okumasaydım belki üniversite diyebilirdim
Kesinlikle lise ünide herkes birbirinin kuyusunu kazıyor
Heryere ayni dgildir ta
Yaaa
Hem kendi tecrübelerim hemde arkadaşların anlattığına göre bir çok yerde böyle
lisede aynı
üniversite diyecem. ama şu yönden olgunluk yönünden ama bazende daha 30 yaşına da gelse hale beyni küçük insanlar var.
Lise de güzel ama üniversite ap ayri dostum bir kere özgürsün istediğini yapabilirsin kimse ye hesap vermezsin ;-)
Lise daha eğlenceliydi
Ama yeni insanlar taniyip degisiklik olması itibariyle Üniversite. Bikere olgunsun
gittiğin liseye ve üniversiteye göre değişir. Ben lisedeyken kurtulsam diyodum ama şimdi çok özlüyorum
Lise kesinlikle. Samimiyet lisede var üniversite de notlarını almak için yalnız kalmamak için yaklaşırlar genelde insana liseyi çok özlüyorum :(
Üniversiteyi daha göremedik ama lise eğlenceli kanks
ikisininde tadı ayrıdır fakat ünv ortamı farklı ve kalıcıdır :)
Ikisininde ayrı güzellikleri var lisede dostluklar daha gerçek mesela en güzel yanı üniversitenin de en güzel yanı ailenden ayrı bir yerde okuyorsan hesap vermeden Dilediğini yapabiliyorsun
İkisi de aynı diyenler nasıl bir üniversitede okuyo veya okudu merak ettim.
Universitede yasaklar ondan dolayi cok sıkıcı ama lise cok keyifliydi bence :)