+1 yılMerhabalar.
Bu sorunun tek bir cevabını vermek doğru olmaz. Her ikisinin iyi tarafları olduğu gibi kötü tarafları da vardır efenim.
Maddeler halinde söylemek gerekirse :
Lisenin iyi yönleri:
-Lisede arkadaşlıklarda bir çıkar yoktur. Tamamen iyilik üzerine dostluklar kurulurken üniversitede çıkar ilişkisi ön plandadır. Herkes bunun bilincidedir.
-Lisede geçim derdi gibi konular hiç önemli değilken üniversitede harcadığınız en ufak ücreti bile düşünürsünüz.
-Lisede parasız yapacak birçok şey bulabiliyorken, üniversitede maalesef bu durum söz konusu olmaz.
-Lisede okul devamlılığı çok önemli olduğu için hayatınız çoğu zaman düzenlidir. Üniversitede ise düzensiz bir durum söz konusudur.
Üniversitenin iyi yönleri :
-Herhangi bir saatte evde olmanıza gerek yoktur. İsterseniz dışarıda bile kalın. Size karışan kimse yoktur. Lisede bu durum söz konusu bile olamaz.
-Ekonomik özgürlüğünüz olduğu için aç kalma pahasına para harcayabilir tamamen size kalmış bir durumdur. Lisede çok fazla para elinize geçmez.
-Derslere devam zorunluluğunuz (bazı üniversiteler hariç) olmadığı için tamamen kendinizi bir birey olarak hissedebilirsiniz.
-Üniversitede son hafta ders çalışmanız yeterliyken, lisede sürekli ders çalışma hissi vardır.
-Üniversitede çok farklı tipte insanlarla arkadaşlıklar kurabilirken, lisede böyle bir şey yoktur. Genelde tek tipli insanlar sizin arkadaşınızdır.
Son söz : Üniversitelim diye bir şey yoktur ama liselim diye bir şey vardır. (Tamam bu olmadı. )80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üniversite'den nefret eden coğu insan herşeyi kafaya takan, kazık üstüne kazık yiyen insandir. Free*, sorumluluksuz isen, değer yargıların minimal ise ayakta kalirsin. Liseye benzemez.
O yüzden Üniversite daha güzel diyorum. Kılık kıyafet sorunu yoktur, her çeşit ortamı vardır. Bakımsız kızlar azınlıktır. Sürekli bir yerler de parti düzenlenir. Katılımlar hep yüksek olur. Dubstep ve House dinleyenden geçilmez mekanlar. Hemen üni'ye gençler. Hadi göreyim sizi :)01 Yorumla- +1 yıl
gerçekten böyleyse tam benlikmiş
Her ikiside güzel. Üniversite rahat ister derse gir ister kantinde otur sigara iç. Ama lise aksiyonlu gizli gizli sigara iç demirlerden tırman okuldan kaç.
Üniversite arkadaşlıkları çok kalıcı değil ama lise arkadaşlıkları kalıcı.
Üniversitede öğretmen korkun yok arkadaş gibisin lisedeki gibi öğretmeni görünce kaçmıyosun misal lisede kıyafetin farklı ya da saçın açık okulda ogün kovalamaca oynicağın kesin bide saçını topla diye kızan öğretmenler olucak tabi ama universitede öyle değil. İstediğin giy makyaj yap git hiç sıkıntı yok. Yoklama derdi yok mesela ünide. Arkadaşın senin yerine imza atsın ama liese öylemi derse beş dakika geç kal direk yok yazıldın yarım gün. Üniversite daha güzel ama lisede aksiyonlu :)))11 Yorumla- +1 yıl
ben okula serbest gidiyom sıkıntı olmuyo, aslında yasak ama neyseki olmuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiside ayni diye sectim. Cünkü ikisinide zamaninda yasamak o tadi almak arkadaslar ögretmenler ögrenciler. Bu zamanlar hayatinda hic bidaha gelmiyecek. Ve en kiymetli zamanlar en degerli. Ama Üniversite hayatida farkli bir ortam liseyle kiyas edemezsin. ayri bir tadi var. Oyüzden tüm egitim yillarinin degerini kiymetini bilmeliyiz ve tadini cikarmaliyiz. Ders calisman gerektiginde ders calismak eglencede eglenmek. Zamanini iyi ayarlamalisin ki tadini cikarasin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
+1 yılLisede kurulan arkadaşlıklar hiçbir yerde kurulmuyor. üniversitede herkes menfaatçi. herkes hayatını plana sokma peşinde. ama lise öyle değil. yeri geldimi ders , yeri geldimi okulu ekmeler , yeri geldimi geyik yapıyosun. üniversite ortamı ciddi bir yer. herkese çok çabuk güvenme.
72 Yorumla- +1 yıl
bizde hiç ders yok :D
Ben lisede güzel arkadaşliklar kurdum düşmanlarda vardı tabiki. universite 1. sınıfm ve bir kiz olarak makine mühendisliği okuyorum. Erkeklerin bile birbrini sattigni kizlarin hayvan hibi birbirlerini kiskandiklarini gördüm. Oda arkadasm bile boyle maalesef. Kizlarin akli erkeklerde erkeklerin akli kizlarda. Kizlar güzel olma cabasnda erkekler yakışıklı. Ilk once ortami tani kimseyle sıkı fıkı olma fazla. 1 donem bitti ve yasadiklarimi anlatsam inanmazsn. Harbi kiz dedigim insanlar sırtımdan vurdu.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana da anlatsin hikayeni canım
- +1 yıl
Anlat*
eğitim adına diyebilirim ki üniversitede merak ettiğin her şeyi profesöründen öğreniyorsun ve dersler ingilizce olunca çok faza şeye ulaşabiliyorsun. Lisede ise hiç ilgini çekmeyen şeyler de öğreniyorsun ve daha çok lys'ye hazırlanıyorsun. Ünide de hocalara derste, molada soru sorabiliyorsun en azından benim okuduğum yerde böyle.
Arkadaş ortamı adına ise ben çok önemsemiyorum aslında ama üni çok kalabalık sosyal çevre daha dengeli oluyor. Lisede dönemimiz 80 kişiydi ve insanlar birbirine sarıyordu resmen. Ünide kimse birbirini sallamıyor pek :P
Ben su an ailemi cidden cok özlüyorum bu bence sıkıntılı bir süreç. Ama zamanla alışırım galiba. Lisede de yatılı kalan arkadaşlarım vardı onlar da gayet alıştılar. Sonra paranı kullanmayı, gerekirse para kazanmayı, test çözerek değil textbook okuyarak, araştırarak öğrenmeyi öğreniyorsun. Şimdilik bu kadar :)) bu arada 1. sınıftayım geçen sene ben de çok meraklıydım. Umarım her şey istediğin gibi olur, bol şanslar :))00 Yorumla
+1 yılbir kere üni de güzel arkadaşlıklar kuramicaksın genelde arkadaşlıklar çıkar üzerinedir :) ve hiç öyle filmlerdeki gibi ortam falan yok saçma sapan bişi yani ve lisedekinden daha çok ders çalışıyorsun biz en azından her hafta ödev ve sunum proje mini tez vs yapıyoruz acaip yorucu.. hocalar kendini allah sanıyo falan :D komik bir ortam ya :D tek derdin finalleri verim geçer not alimde bitsin şu okul oluyor :D sen beklentini yüksek tutma ki hayal kırıklığı yaşama :D
40 YorumlaÜniversiteden fazla bir şey beklememek lazım. İnsanlar daha bir kendini beğenmiş, iki yüzlü oluyo üniversitede. Tuhaf insanlar fazlasıyla mevcut. Lise ise iyi bir arkadaş çevren varsa iyidir. Bana göre ikisi de leş malesef. Bitse de gitsem gözüyle bakıyorum
40 YorumlaLise tabi ya.. nerde bir pic var hepsi Üniversitede
242 Yorumla- +1 yıl
Üniversitedeki asıl picler kizlar, kimse kimseye zorla bisey yapamaz
- +1 yıl
Boğuluyodum :D
Bence üniversite. Çünkü tatili bol, karşına çok nitelikli hocalar çıkabiliyor, verim alabiliyorsun. Bazı dönemler hafta içi dersinin olmadığı gün oluyor. Bağzı günler hocalar çlk az ders işleyip bırakıyor. Farklı şehir ve kültürlerden insanlar tanıyorsun ama aekadaşlıklar çok sağlam gibi gözükmüyor açıkçası. Ve en önemlisi önünde ygs lys gibi sınavlar yok. Mezun olduktan sonra ne olabileceğin veya ne olamayacağın az çok belli. İhtimaller içinde kaybolmuyorsun çünkü ihtimaller daralıyor.
50 Yorumla
+1 yılİkisinin de tadı başka. Lisenin arkadaşlıkları çok iyidir, anıları bambaskadır. Üniversitede ise ufkun genişler, dünyaya bakışın çok değişir. Biraz daha özgürsündür artık. Kendini tam anlamıyla yetişkin gibi hissedersin. Tek başına başardığın islere yeri gelir sen bile şaşırırsın.
30 Yorumla
+1 yılTartışılmaz bile üniversiteye geldiğinde serseri balici çete reisleri ve at hırsızı tipli soytarılardan kurtuluyorsun. Artık çevrende daha kültürlü bilgili ve zeki insanlar oluyor.
53 Yorumla- +1 yıl
o zaman iyimiş
+1 yılÜniversite bence güzel bir yer. Hele birde sevdiğin bölümse ve eve çıkmışsan hayatın liseye göre bambaşka oluyor. Bütün bu güzelliklere rağmen lisedeki o tadı nedense üniversitede alamıyorum. Belki de yaşanabilicek en güzel olaylar ve arkadaşlıkları geçmişte yaşadığım için böyle düşünüyorum ama lise çok güzeldi ya şimdi baştan oku deseler okurum
10 Yorumlatabiki universite cunku hayat burada başlıyo herseyi universitede ogreniyosun daha samimi arkadaşlıklar kuruyosun cesit cesit insanla karsılasıyosun herseyden onemlisi ozgursun kimseye hesap vermeden istediğin herseyi yapıyosun bunların hepsi avantajdı. tek dezavantajı aileni cok ozluyosun
10 YorumlaAslında her ikisinin de güzel yanları var. Lisede tanınıyordum, etkinliklerin yüzüydüm. Arkadaşlarım hala değerli, görüşürüz de. Kısaca ortamım güzeldi. Üniversite'nin farklı daha çok bilinçlenmen ve seni hayata hazırlayan kısım olması. Ne kadar dolu dolu geçirirsen o kadar iyi. Ama şunu söyleyebilirim; meslek yüksek okulu değil kampüs olmalı tercihin. O zaman daha bir güzel geçiyor yılların.
10 YorumlaLise daha çıkarsız ve kalici arkadasliklar edinebilcegin üniversiteye gittiğinde keske bitmeseydi diycegjn bir donem
Üniversite ise insanlarin gercek yuzunu gordugun hatta iki yuzunude gördüğün genellikle cikar uzerine kurulmus arkadaşlıklar kurabilcegin hele yasadigin şehrin disinda bir yerde okuyorsan kendi ayaklarinin ustunde durmayı ogrenebilcegin yerdir.
Inşallah güzel yerlere gelirsin:)10 Yorumlagüzel bir liise hayatın varsa üniversite hayal kırıklığı olabiliyor. çünkü çoğunluk olmadığı biri gibi gösteriyor kendini. lisede birlikte büyüyorsunuz karakterlerinizin şekillendiğini gözlüyorsunuz lise benim için çok başkadır çok güzel yaşadım o yılları :)
10 Yorumla
+1 yılLisedeyken lise güzel gelir çünkü edindiğin en son arkadaşlar oradadır ama üniversite merakı yüzünden tadını çıkaramazsın.
Üniversitedeyken de üniversite güzel gelir, kampüsü ve yeni edindiğin arkadaşların ve başına gelebilecek güzel şeyler için ama işte bu seferde vize-final korkusu ve "Mezun olunca napcem ben yaa" korkusu ile onunda tadını çıkaramazsın.
2 side güzeldir, 2 sininde tadını çıkaramazsın. D00 Yorumla
+1 yılüniversitede çok ikiyüzlü insanlar tanıdım, ailenin yanından falan ayrılıyorsun tek başına yaşıyorsun falan. bir nevi daha bir olgunlaşıyorsun üniversitede birşeyler katıyor sana. Lise'de hayat güllük gülüstanlık, takıl yani. Rahatsın. Keşke lise zamanlarına geri dönebilseydim de, ailemden ayrılmak zorunda kalmasaydım, yapmacık insanlarla muhattap olmak zorunda kalmasaydım.
00 Yorumla
+1 yıllisans mezunuyum ama lise derim çünkü lisede ne yetişkinsin ne de çocuk ikisinin arasında bir şey dolayısıyla daha saf daha temiz daha az kirlenmiş oluyor insan. Ünv de öyle değil çekememezlikler, dedikodular, üç kuruşluk notu saklamak için kırk takla atmalar uzar gider. He eğer okuduğunuz ünv küçük samimi bir yerdeyse ilişkilerde daha yakın oluyor haliyle , o istisna benim kastım büyük şehirlerdeki ünv. ler için geçerli
00 Yorumla
+1 yılBence üniversite. Çünkü hayatın içindesin ünide. Fakat benden sana 1tavsiye ; arkadaşlarına gerçekten dikkat etmen gereken 1yer üni. En samimi olduğun insan 1anda öyle 1şey yaparki gerçekten ne anlam verebilirsin buna nede 1şey diyebilirsin.. Ve insanlara fazla yüz verme.
00 Yorumlalisedeki arkadaşlıklar çok farklı, çok sağlam derler dogrudur. ben kararlaştırılan her buluşmaya katılmaya çalışıyorum ve inanılmaz eğleniyorum onlarla birlikteyken. üniversitede kurulan arkadaslıkların bircogu çıkar amaçlı. ne kadar yakın olsa da arada yine bir mesafe olur bu yüzden başka şehre gittim, artık üniversiteliyim diye düşünüp lisedeki arkadaslarını unutma.
00 Yorumlasımdı lıse eglencelı kakara kıkırı gecer unıversıtede arkadaslıklar oturur yaslar ılerler aılen uzak daha ozgur yasam kurarsınız gecelı gunduzlu beraber olursunuz beraber yemek yaparsınız sorumlulukları beraber yuklenırsınız paranızı paylasırsınız bırbırınızı kollarsınız unıversıte arkadaslıkları daha daımıdır lıseye gore
00 Yorumla
+1 yılÜniversite yaşantısı çok farklı ve güzel. Ama ben yanliş yerde okuyorum bu yuzden o tadı alamadim...
Ama hiç kimse liseyi unutamaz. Sebebi lise değil de o yaş aralıgı olabilir. Arkadasliklar ćıkar üzerine kurulu degildir lisede.21 Yorumla- +1 yıl
son cümlene katılmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise büyüdügün güzel dostluklar edindiğin yer üniversite hayatını kurmaya başladıgın farklı çevrelerle tanıştığın kimi zaman yenilip kimi zaman kazandıgın hayatında birçok şeyi değiştiren bir o kadarda zevkli bir daha hiç gelmeyecek muhteşem bir 4yıl ankete oy vermedim çünkü ikisi birbirinden çok farklı kıyas yapılamaz ikisde iyiki yerleri apayrı
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada herkes ünide arkadaşlıklar çok yapmacık lisedekiler çok kalıcı demiş o değilde lisedekide insan ünidekide herkes yapmacıksa kendide başkasına göre yaomacık demektir yapmayın siz önce kendinizi düzeltirseniz herkes düzelmiş olur sen önyargıyla gitme üniye muhteşem 4yıl seni bekliyor
+1 yılÜniversiteye kapağı at rahatlarsn diyorlar ya koca yalan o inanmayin -_- lise daha güzeldi daha rahatti gizli sakli okuldan kacmak telefonları saklamak o arama zamani en guzel zamanlardi bence
38 Yorumla- +1 yıl
arama zamanı?
telefonlarımı topluyolardı sizin lisede - +1 yıl
Telefonlar makyaj malzemeleri taraklar sigaralar ne varsa :D
- +1 yıl
:O bizim lise öyle olsa okumam herhalde, bizde bir tek 2 ayda bir cugara araması o kadar
- +1 yıl
Sık olmazdi ama yapilirdi yani bizde ama aldılar mi daha geri vermezlerdi :( okuldan kaçma heyecani vardi mudur yardimcisina görünmeden, kimisi sıraya inmek istemezdi bayan hocalar kizlari lavabodan cikartp disari siraya yollarlardi guzel günlerdi ben özlüyorum :)
- +1 yıl
bizim lisede elini kolunu sallaya sallaya çıkabiliyon okuldan, heyecan yok, en fazla zorluk tellerden atlamak, hemen kaçmak istersen tellerden atlıyon, rahat çıkmak istiyosan 45 dk bekliyon
- +1 yıl
Bizim okulda öğrenciler kacmasinlar diye 1 metrelik tel çekildi 1 metre yükseklikteki duvara etraf 2 metreydi yani :D
- +1 yıl
bizdede aynı şekil, ama kaçan yine kaçıyo, gerçi iki arkadaşın pantolonu yırtıldı kaçarken
- +1 yıl
Aynen bizde de olmuştu ya cok gulmustuk :D
+1 yılLise bir bakıma daha iyi. çünkü üniversitede başarılı bir öğrenciysen notun için, yakışıklı/güzel isen başka işler için arkadaşlık kuruyorlar. yani bir nevi çıkar ilişkisi. ama lisede, arkadaşlarınla okuldan kaçıyorsun kavgaya gidiyorsun hocalarla dalga geçiyorsun vs güzel eğlenceli anıların oluyor. tabi bende olduğu gibi görüşmeyi de kesebiliyorsun. üniversitede öyle eğlenceli anıların olmuyor. ama herkesle kanka kanki vs olmadığın için daha rahat.
03 Yorumla- +1 yıl
bizdede aynı
@Mls621111 - +1 yıl
Ben mezun olalı 5 yıl oluyor tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise daha güzel çünkü bir sınıf bilinci var destek var birlik var. arkadaşlıklar daha güzel. ama üniversite çok rahat özgürlük adı üstünde ama ben disiplini özlüyorum çünkü arkadaşlıklar vs yok üniversitede. Türkiye nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum kazanacağım diye ne kadar uğraştım neler yaşadım ama şimdi nefret ediyorum burdan.
10 YorumlaLise belki arkadaşlık yönünden iyidir onun için bir şey diyemeyeceğim.
Ben üniversite diyorum. İnsana çok farklı deneyimler kazandırıyor. Hayata bakış açın değişmeye başlıyor. Hele bide ailenden uzaksan ayaklarının üzerinde durabildiğin duygusunu katıyor.00 Yorumla
+1 yılLisede arkadasliklar çıkarsız olduğundan lise arkadaşları, ortamı daha iyi.
Üniversitede millet akıllandıkça çıkar ilişkisi artiyor, notlar dersler artiyor. Hayata atilacagindan, ciddilesiyorsun.
Lise de hayat öyle mi lay lay lomdu.
Lise hatıraları unutulmaz..20 Yorumlaİkisinin de güzel yanları var.
Üniversite daha çok kendin olmayı, hayatla başa çıkmayı öğretir. Farklı fikirlerle karşılaşır kendini geliştirirsin. Şanslıysan güzel ve kalıcı dostluklarda edinebilirsin.
Lise sorumlulukların daha az olduğu eğlencenin arkadaşlıkların daha keyifli olduğu bir ortam. Ve edinilen dostluklar daha temiz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisede bunlar yok :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q2560908-fotograftaki-resimlerden-hangisi-daha-iyi-tarz-nasil-fotograflar bu :P01 YorumlaFerrari ile mi yolculuk Güzel yoksa F16 ile mi gibi bir soru olmuş
Her ikisinin tadı çok farklıdır sonuçta biri daha çılgın bir dönemken diğer daha özgür ve daha olgun olduğu bir dönem yani hepsi ayrı güzel oluyor.10 Yorumla
+1 yılüniversite tabii ki. Lise aklına bile gelmez. hayata açılan kapı üniversite. bu soruya keşke sadece üniversite mezunları cevap verse çünkü karşılaştırma şansı onlarda.
01 Yorumla- +1 yıl
dime ya :D
+1 yılUniversite lise bildigin ergen toplululugu unidede ah su yavsak hocalar olmasa daha guzel olcak ama hadi neyse.
20 Yorumla
+1 yılunıversıteyı orgun gormedım ama dısarıdan ızledıgım kadarıyla sosyal etkınlıklerı daha fazla oldugu ıcın unıversıte dıyebılırım..
lısede ınsanlar bırbırlerını cok fazla satıyor..10 Yorumla
+1 yılÜniversite'de zaten lisede yaşadığım şeyleri yaşadım, bu yüzden ilklerimin çoğunu lisede yaşadığımdan "Lise" dedim..
+ olarak Üni'de daha olgun insanlarla bi' şeyler yaşadığımızdan Üni'de güzeldi, ben istanbul'da okuduğum için pişmanım esasında..00 YorumlaKendi yasantimdan ornek verirsem
Lise: eglenceli, hevesli, ah universiteye bir gitsem özgür olsam...
Uni: olgun, acabalarla dolu.. Bir bitse su okul rahatlasam10 YorumlaUniversite tabi ki. En azindan ergenlikten siyrilmislar. Bu bile büyük etkendir universite dememin. Özgürlüğü kesinlikle universiteyle daha cok tadiyorsun. :)
20 Yorumla
+1 yılUniversitede daha bilincli oluyor insanlar daha kafa dengi dostluklar kuruluyor ve dahasi omurluk olabiliyor
20 YorumlaLisede tonla mal var, tabi üniversitede varda ona göre daha fazla. Egosu yüksek hocalar, gevşekler anlat anlat bitmez. Hatirladimda bitince kitaplari, üniformayi yakmiştim :D Üniversite candır.
33 Yorumla- +1 yıl
adam haklı
Üniversite tabii ki... ufku geniş üç beş insanla tanışma imkanın var, yaş ilerlediği için de daha fazla sorumluluk ve bir o kadar da rahatlık. lise ergenlik dönemi, üni yetişkinliğe son adım.
00 Yorumla
+1 yılLise ve üniversite ikisi de bambaşka birer dünya. nasıl değerlendirdiğine bağlı. sınavlar olmasa hem lise hem üniversite hayatımı tekrardan yaşayabilirim. benim ikisi de çok güzeldi :-)
00 YorumlaLise de en samimi en dürüst dostlarını bulursun. Üniversite de hele hele özelde okuyorsan ortalık egosu tavan yapmış götü başı oynayan kendini bir b*k sanan insanlar ile doludur.
00 Yorumla
+1 yılDaha üniversiteye gidemedim ama lise çok çok keyifli geçmişti o okulda hocalarla dalga geçmeler kaçmalar falan üniversitenin öyle olacağını düşünmüyorum 😊
00 YorumlaÜniversitede doğru düzgün arkadaşlıklar kurarsan liseden daha güzel lakin çok değişik insanlar var, güvenmek çok zor...
02 Yorumla- +1 yıl
lise çok mu farklı, herkes çıkarcı
+1 yılBence üni çükü gerçek hayatı orada yaşıyorsun ay sonunu senin getirmen evin kurallarını senin koyman ve en önemliside kendi ayaklarının üzerinde durmanın ögrenzigin zamandır üni
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle üniversite.
Sonsuza kadar üni. okurum ama liseye bir daha dönmek istemezdim.30 YorumlaLise daha güzel. Gerçek arkadaşlığı orada görürsün. Eğer üniversitede paran varsa çevren olur. Amerikan pastasına özenme o kadar. Bizde öyle olacak dedik ay sonu zor geliyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen nerede okuyorsun? Birde ayiptir sorması nr kadar geçiyor eline? Ona göre bir butce plani yapicam :D
+1 yılLisedeyken arkadaşlıklar daha masum ancak üniversitede ise daha çok sosyalleşme imkanın mevcut. Her ikisinin de kendine göre güzellikleri var yani.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı. Elbette üniversite.. Eğitim alırken bir çok yeni kültürle tanışıp, yaşadığın yer dışında bir yerse hayatla yuzlesiyorsun..
10 Yorumla
+1 yılÜniversiteyi b*k götürüyo binbir türlü insan var gelmeyin olm.
Lise tabiki.32 Yorumla- +1 yıl
Gelmeyin olum :DD ne bakımdan b*k gotuyor mesela?
- +1 yıl
Eğer gelirsen görürsün nasıl bir b*k götürdüğünü. @fıratsoruyor
liseye gecen havalanıyo ' üniversiteye geçen cinsellikle kafayı bozuyo en iyisi okumamak :D
11 Yorumla- +1 yıl
lisede de var cinsellikle kafayı bozan, bizim eski sınıfta 2 tane ark. var nerdeyse damacanaya tecavüz etcekler.
+1 yılLiseydi, ama son sınıf. Edindiğim arkadaşlıklar, geçirdiğim zaman tekrarı bulunmayacak şekilde
20 Yorumlaüniversiteye gitmiş olsaydın böyle bir soruyu sormazdın bile:) Üniversite tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
gitmediğim için soruyom zaten :D
lise hep ergen ve masumdur
universite kendin ayaklarin uzerinde durmasi ve hayatta atanmaktir..
ikiside bir birinden guzel :)
ama ben asla universite senelerimi degismem.00 Yorumla
+1 yılerken büyümüş bir ergen olduğum için lisedeki çocuk kalabalığından nefret etmiştim ama üniversite güzeldi.
00 YorumlaBu tamamen kişiyle alakalı bir durum. Yaşadığın olaylarla da direkt ilişkilidir. Kimisi için lise unutulmaz olur. Kimisi için üniversite :)
10 YorumlaÜniversite tabiki neden dersen karışan yok kafan rahat
Samimi arkadaşlıklar kuruyorsun
Aile baskısı yok
Üniversite anlatılmaz yaşanır..00 YorumlaOrtam kurabildiğin sürece her ikisi de eğlenceli. Ama başka yönlerden değerlendirirsek üniversite. Hayata bakış açın değişiyor.
00 YorumlaÜniversite ortam olarak daha eğlenceli evet ama en sağlam arkadaşlıklar, en masum aşklar ve en unutulmaz yıllar lise de olur. bence..
00 Yorumlaüniversite b*k söyliyim saçlarım ağardı yeminle :D
30 Yorumlaikisininde Allah binbirtürlü belasını versin sonuçta eziyet çekiyosn ikisindende :) ben mezunum meslek sahibi olmak istyrm aama üniye hiiiç alışamıcam gibi geliyor bana bence sen daha güzelsin en azından bu iki itici kavramdan:)
00 Yorumla- Devamını Gör (246)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar