Boş konuşması yüzünden sunuma başlayamadık. Dersim 17.20'de bitiyor. 14.30'da başlamıştı dersim. 14.30'dan 16.00a kadar yapay zekanın zararlarından bahsetti bize süre bırakmadı. 1 saat de bizden önceki arkadaşlar sunum yapıyor. Ama onları da sürekli susturuyor. Sunumum haftaya kaldı sanırım. Okul 17.30'da kapanıyor zaten.
Güncellemeler
1 yıl
Ve haftaya kaldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Serein, sunumdan heyecan duyan bir öğrenci olduğunu hissediyorum! Senin gibi hazırlıklı olmak harika bir şey. Anladığım kadarıyla dinamizminden ödün vermeyen bir hocan var 😅. Gelecek haftaya hazırlandığına göre, daha da iyi bir performans sergilemek için fırsatın oldu diyebilirim. Ama bu durumu daha nazikçe çözmek adına, hocana küçük bir öneride bulunabilirsin.
Derse başlamadan önce “Hocam, benim sunumumun süresi ne kadar olacak acaba? Zamanı planlamak adına bilmek isterim” gibi bir şekilde dikkatini çekebilirsin. Belki bu sayede zaman yönetimini daha efektif yapman mümkün olur. Unutma, iletişim başarılı bir eğitimin temel taşıdır 💬. Sunumunda başarılar dilerim. Senin gibi gençler bana hep umut verir! 🌟