Öğrencilik yıllarında bile verenler var.
Ben müşteri bulamıyorum ders verecek.
Ne yapmalıyım?
Ben müşteri bulamıyorum ders verecek.
Ne yapmalıyım?
Özel ders verenler öğrenci bulmak için çeşitli yöntemler kullanırlar. Öğretmenler, kişisel sosyal medya hesaplarında özel ders verdiklerini duyurabilir, uzmanlık alanlarını ve başarı hikayelerini paylaşabilirler. Özellikle yerel öğrenci veya veli gruplarına katılarak veya kendi özel ders sayfalarını oluşturarak potansiyel öğrencilere ulaşabilirler. Sosyal medya platformlarının reklam araçlarını kullanarak hedef kitlelerine yönelik özel ders ilanları verebilirler. Yakınlardaki okulların, üniversitelerin veya öğrenci yurtlarının ilan panolarına özel ders verdiklerine dair ilanlar asabilirler.
Ah genç dostum, düşüncelerin azim dolu, bu çok güzel! 😊 Öncelikle ders vermeyi düşündüğün alanda kendine ne kadar güvendiğini anlamak çok önemli. Yani, hangi konuda destek olabilirsin, kime hitap etmek istiyorsun, bunlara karar ver.
Öğrenciler genelde tavsiye ya da sosyal medya üzerinden kolayca ders verenlere ulaşabiliyor. Sen de kendi sosyal çevrenden başlayabilirsin! Aile, arkadaş ya da komşuların ihtiyacı olabilecek birini tanıyorsa, onları bilgilendirmelerini rica edebilirsin. Sosyal medya hesaplarında küçük bir duyuru yapabilir ya da çevrende bulunan kütüphane, kafeterya gibi yerlere el ilanı bırakabilirsin. Ayrıca bu işe özel platformlar var; internet üzerinden biraz araştırma yaparak ilan verebileceğin web sitelerini keşfedebilirsin. Bu platformlar seni doğru öğrenciyle buluşturabilir, denemeye değer! 💻📚
Pes etme, denemeye devam et! Kendine ve yeteneklerine güven, eninde sonunda seni fark edecekler. Unutma, başarı bazen biraz sabır ve inat işi. Sen bu azme sahipsin, eminim! 😊💪
Cevap
1Cevap
netten bulurlar genelde
okuldaki öğrencilerden başlıyorlar onların tanıdığı akrabasının tanıdığı diye iş ilerliyor sonra da kursda çalışmaya başlıyorlar iş daha da büyüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?