25 yaşında üniversite mezunuyum. İş bulamadım zaten içimde çalışma isteği de yok. Evlenmek mantıklı mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
HAYIR tamamen YANLIŞ bir mantık !
Öncelikle seveceğin , onuda seni sevdiği insanı bulman tanışman gerekiyor.. İş konusu zaten bu ülkenin genel problemi sadece senin problemin değil. Ekonomide bilerek ve istenerek yokediliyor ülke çöksün diye. İlerleyen zamanda yeni dünya düzeni , kağıt paranın yokedilmesi ve dijital paraya geçilmesi projeleri var.(kağıt para yokedilip dijital paraya geçilince , para bilgisayar ekranlarında bir sayı olacak ve o ana server bilgisayarı elinde tutanlar insanları köleleştirecekler, sistem otur dedimi oturacaksınız kalk dedimi kalkacaksınız yoksa hesabınıza ekranda 0 sıfır basıp sizleri sıfırlayacaklar.. dijital kölelik) Neyse konuya geri dönelim, aşık olmak sevmek için değil fırsatçı gibi çalışmak istemediğin için evlenmenin planlarını yapmaktı konu.. hedefte ENAYİ KAZ bir erkek oluyor..
BU MANTIK TAMAMEN KENDİNİ KURTARMAK İÇİN "ENAYİ canım" BİR ERKEK ARIYORUM, EVLENEYİMDE KİM OLURSA OLSUN MANTIĞIDIR. AKLI OLAN BİR ERKEK BU MANTIĞI FARKEDESEN SENDEN KESİNLİKLE KAÇMALI ARKASINA BİLE BAKMAMALIDIR. BÖYLE BİR DÜŞÜNCE ŞU ANLAMA GELİYOR = ÇARESİZ BİR DURUMDASIN, KİM OLSA FARKETMEZ HERHANGİ BİR ENAYİYİ BULUP ONU BASAMAK MERDİVEN YAPIP "BEN"YÜKSELEYİM BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKAYIM MANTIĞIDIR.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDönemin getirdiği zorluklardan biri de bu aslında. 'Kır dizini evinde otur' çağından, 'Kadın ekonomik olarak erkeğe bağımlı olmamak için çalışsın' çağına geçiyoruz malum. Henüz geçiş tamamlanmış olmadığından, iki bakış açısı da toplum genelinde mevcut. Dünya genelinde böyle köklü bir dönüşümün yaşanıyor olmasının da geçerli bir sebebi olduğunun bilincinde olarak bu kararı ver ama. Ben kendimi ve muhtemel çocuklarımı bu tehlikeye atarım diyorsan, bu senin tercihindir. Kendinle aynı şekilde düşünen bir erkek bulup ipleri onun eline verirsin, sonra da geleceğin için en iyisini umarsın.
00 Yorumla
1 yılBence evlenmek sadece çalışmak istemediğin için mantıklı bir çözüm değil. Evlenmek ciddi bir sorumluluk, sadece rahatlamak amacıyla yapılacak bir şey değil. Kendi ayaklarının üstünde durman hem maddi hem de duygusal olarak kendine güvenmen önemli. Evlenmeden önce çalışmak ve kendi hayatını kurmak üzerine düşünmen gerek. Hayatını bir başkasına bağlamak sadece kaçmak istediğin bir şey olmasın. O yüzden önce kendini keşfet sonra karar ver.🙏🏻🌷
00 Yorumla
1 yılÇalışmak istemediğin için evleneceksin ve sonra evliliğin yolunda gitmediği için bir işe girip para kazanıp ekonomik gücünü elde edip sonra boşanmak isteyeceksin emin ol ekonomik özgürlük çok önemli bir bilezik aslında ekonomik özgürlüğünü bir erkeğin ellerine bırakma derim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili genç arkadaşım, bu soruyu kendine böyle net bir şekilde sorduğun için teşekkür ederim. 👏 25 yaşında üniversite mezunu olman bir başarı ve her ne kadar iş bulamamış olsan da, bu motivasyonu kendi içinde sağlaman zaman alabilir. Bazen yaşadığımız zorluklar yolumuzu belirlemekte zorlanmamıza neden olabilir.
Ancak çalışmak istemediğin için evlenme fikri mantıklı gibi görünse de, bu evliliğin seni mutlu edeceğini garanti etmez. Evlenmek her şeyden önce duygusal bir bağdır, bir iş fikir değil. Eğer mutlu ve sağlıklı bir evlilik yaşamak istiyorsan, kendi ayakların üzerinde durarak, kendine güvenerek bu yola çıkman çok daha anlamlı olur.
Kariyer hedeflerinle ilgili güçlü yönlerini keşfetmek için biraz daha zaman ayırmaya ne dersin? 😊 Ben her zaman gençlerin kendi yeteneklerini keşfetmesi ve kendine inanması gerektiğine inanırım. Unutma, istediklerini başarabilecek güç içindedir. 💪 Eğer kafanı karıştıran başka noktalar varsa konuşabiliriz!20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
103Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılmantıklı değil tabi ki de kendi paranı kendin kazanmalısın
10 Yorumla Evlenme ya da çalışıp çalışmaman sorun değil, fakat sevmeni öneririm daha da önemlisi sevilmeni...
Bence bu düşünce sağlıklı bir düşünce değil.
Kuzenim köyden kaçmak için evlenmişti ve şimdi iki çocuğuna bakmak için çalışmak zorunda.
Bence şu soruları kendine sornalısın ;
"Evlilik, hayatımdaki sorunları çözecek mi?"
- Evlilik bir "kaçış" değil, bir "başlangıç"tır.
- Çalışma isteksizliği, yorgunluk veya hayattan sıkılma gibi duygular, evlilikle sihirli bir şekilde kaybolmaz. Hatta ilişkinin dinamiklerini zorlayabilir.
"Ekonomik bağımsızlığımdan vazgeçmeye hazır mıyım?"
- Partnerinin gelirine bağımlı olmak, zamanla özgüvenini zedeleyebilir veya ilişkide eşitsizlik yaratabilir.
- "Çalışmamak" geçici bir çözümse, uzun vadede tatmin etmeyebilir.
"Evliliği neden istiyorum?"
- Sevgi, güven ve ortak bir gelecek hayali mi? Yoksa sadece "rahat bir yaşam" için mi?
- Gerçekçi ol: Evlilik, sorumlulukları ve emeği de beraberinde getirir (ortak kararlar, iletişim, aile dinamikleri vb.).
Kariyer değişikliği deneye bilirsin: Sevdiğin bir alana yönelmek iyi gelebilir.
"Evlenmek, hayatına anlam katacak biriyle paylaşmak içindir, saklanmak için değil.
Eğer tek motivasyonun 'çalışmamak'sa, bu karar ileride pişmanlığa dönüşebilir.
Önce kendinle barışık olduğun bir hayat kur; gerisi zaten gelir.
Dilerim içindeki sesi doğru dinlersin! 🌸19 Yorumla- 1 yıl
chatgbtye sormuş
- 1 yıl
ya yazı tarzından bile belli kopy past yani safmıyız okadar
- 1 yıl
bak bu yazın normal😄
Gizli Üye(36-45)1 yılÇalışmayan kızı kim alır ki bu devirde? Asgari ücretli biri alir en fazla. Kirada oturur. Fakirlik içinde yaşarsin. Karın tokluğuna yaşam yani.
ya da senden 15 20 yaş büyük, yaşlanip tipi kaymiş, evlenip boşanmis, egoist bencil ve karısıni ezmek isteyen hükmetmek isteyen biri için ideal eş adayı olursun. Onlar seni havada kapar. Evet çalıştirmaz evde oturursun ama seni ezim ezim ezer, kalbini kirar aşağilar falan filan. Gidecek yerin olmadiğini bilir susarsin. Zaten seni de o yüzden seçer. Gidemesin diye. Bir süre sonra kocanin erkekliği de kesilir. Yaşlı bakıcılığı yaparsin. Haa çok fakirlik çekmezsin ama buna da hayat denirse.
46 Yorumla- 1 yıl
Çok haklı bu arada bir kere ben aynı dediği gibi bi adamla evlenecektim çalışmama kıyafetime herşeyime karışan biri dediği gibi bir süre sonra sürekli aşağılamaya ezmeye başladı son anda vazgeçtim Allah kurtarmış
Cevap sahibi1 yıl@Coşkunn00 Ben toplumun analizini yaptim. Tek maaşla yaşayan hiçbir genç erkek işsiz vasıfsiz kiz istemez. Kira bile bir maaş bu devirde. Insanlar parasizliktan evlenemiyor. O yüzden kadinin da iyi bir mesleği işi geliri olsun istiyorlar.
Haa böyle vasifsiz işsiz kizları da sadece söylediğim tip erkekler istiyor. Hiçbir erkek kendisinden 10 15 20 yaş küçük kızı iyi niyetle istemez. Hükmetmek için ister. Özellikle çalışmayan muhtaç ve yaşı küçük kızı istiyorlar. Amaç belli. Sen pollyannacılık oynamak istiyorsan oyna. Ama gerçekler acıdır.
Iyi niyetli insanlar dengini ister, iyi niyetli olmayanlar küçük muhtaç ve vasifsizini ister. Haa bunu yaparken kizin ailesine de bakarlar. Aile kizina çok sahip çikiyor mu aile varlikli mi ona da bakarlar. Aile de fakir ise o zaman okey derler. Çünkü kizin gidecek yeri olmasin isterler.- 1 yıl
İçimi kararttınız valla pazar sabahı.. Sizin mantığınıza göre tüm ev hanımları böyle bir hayat yaşıyor.. Genellemenize katılamadım kusura bakmayın, evet bahsettiğiniz tipler var fakat herkesi aynı torbaya koymak hiç adil gelmedi
Cevap sahibi1 yıl@Beyazkin_34 Mantığı ve hayatın gerçeklerini red ediyorsunuz.
Genç yakışıklı eğitimli iyi huylu bir erkek asla ve asla kendisiyle denk olmayan bir kızı istemez.
Hiçbir erkek kendisinden çok güçsüz, muhtac, zavallı birini iyi niyetle istemez. Insanlar aşk hayatını hayır kurumu gibi kullanmaz. Esir arayanla eş arayan aynı kriterleri koymaz
Gizli Üye(30-35)1 yılSırf çalışmak istemediğin için evlenilmez. Maddi durumu iyi bir erkek zaten istediği gibi ve istediği süre genç, olgun, minyon, at gibi, orta halli, esmer, sarışın, kumral vs vs vs hatun bulup ihtiyaç giderir. Hiç aklı başında bir erkek çalışmak istemediği için evlenecek bir kız istemez. Zaten günümüz ekonomik şartlarından dolayı maalesef evlenmeler azalıp boşanmalar arttı. Yaş aralığına bakınca senin evlenmek isteyeceğin yaştaki erkekler babadan zengin değilse kendi karnını zor doyuruyor. Yaşı biraz büyük olsun dersen bu defa olgun erkek seni istemeyebilir. Güzel, güler yüzlü, zeki, akıllı, iyi huylu, çalışkan, esprili, sesi güzel, hamarat gibi gibi artı özelliklerin varsa o zaman şansın var fakat yoksa işin çok zor.
10 Yorumla
1 yılEvlenince ihtiyaçların artacak bence bi meslek sahibi olmadan evlenmek mantıklı değil hele birde çocuk olursa onun için çok iyi bir gelecek istediğinde para konusu açığa çıkacak, bide kocanla anlaşamazsan elinin tersiyle çevirdiğin bu yıllarını çok ararsın ararsın da geri gelmez bu zamanların, bence çabala derim olmadı sektör değiştir illaki ilgini çeken bir sektör vardır deneyimin olsun ilerde pişman olmaman için, illaki yok evlenmek istiyorum diyosan da senin bileceğin iş.
20 YorumlaEvlenmek, hayattan kaçış değil; sorumluluğun level atlamasıdır. Çalışmak istemiyorum diye evlenmek, yangından kaçıp volkanın üstüne oturmak gibidir. Maddi bağımlılık, duygusal esaret getirir. Önce kendi ayakların, sonra eş seçimin. Yoksa eş değil, sahibin olur
00 Yorumla
u 1 yılMantıksız. Evlendiğiniz adam 🚹 kötü çıkabilir birincisi. Ekonomik özgürlük için evlenilirse o eş sizi ezebilir, ekonomik manada kısabilir üstelik gerçekçi bakıp ekonomik özgürlüğünüzü bir şekilde kazanmaya bakın derim. 🌺✨💁
22 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılBende hic sevmiyorum calismayi. Hicte calisamam. Kadini calistiran parasina goz diken erkegi de erkek gibi gormem. Ama yasitin biriyle evlenme derim 30.35le evlen daha rahat olursun
516 Yorumla- 1 yıl
Hayat müşterek kadında kendi ayaginin üzerine durmalı
Soran1 yılÇalışmak çok zor ya fabrikaya girdim 15 gün zor dayandım üstümde baskı var çalış diye karar verdim en iyisi evlenmek
- 1 yıl
Ben ev kızı istemem açıkçası mesleği olan isterim
Cevap sahibi1 yıl@kaysrili38 tamam knk sen kendi ayaklari uzerinde duran kadinla ol. Tutanmi var?
Soran1 yılEv kızı isteyen çok
Cevap sahibi1 yıl@kaysrili38 meslegi olmasi egitimli olmasi farkli birsey ki bence de herkes olmali. Ama kadinin calismasini parasini istemek bir erkege yakismiyor
- 1 yıl
Ben istemem çünkü iyi bir isim kariyerim var denk olması lazım el kızını beslemek için yıllarımı vermedim pardon da siz ne verecek siniz bir erkeğe?
Soran1 yılBüyük konuşma
- 1 yıl
Hayır kardeşim mantıkli olan bir erkek istemez bunun büyük küçüklükle ne alası var
Cevap sahibi1 yıl@kaysrili38 sen yedirme iste abi. Sen cocuklarinin annesine para harcamayi bakmayi bir es*rtu yedirmek olarak goruyorsun ayni bu kafayla evlenme zaten yazik. Bir kadin sana hayatini vericek herseyini zamanini guzelligini cocuklar doguracak. Hem cocuk yapsin hem ev isi yapsin hem senin donlarini yikasin hemde kendi karnini kendi doyursun öylemi? Napsin o zaman seni o kadin be
- 1 yıl
Ya niye kadında calissa 100 k da o getirse eve fenami hayat standardı yüksek yaşamak varken , tek maasla neden başkasını besliyim enayimiyim, ben 25 seni mi vermişim, siz cafelerde erkeklerle sevgili olup gezip tozarken, sizin ki evlilik değil kendinizi kurtarmak adına yuva kurmak diyorsunuz yalan mi? Asla bir işci asgari ücretlide istemezsiniz minimum memur isterseniz yalan mi? Herkes işine geldiği gibi işte önce kendini düşünüyor bende kendimi düşünüyorum?
Cevap sahibi1 yıl@kaysrili38 100k kazanan kadin akillidir senin dusuncende birini ne yapsin gider milyonerle olur. Herkes feminist degildir ayrica. Olmak zorunda da degildir. Sende buna saygi duy. Biz boyleyiz boyle dusunuyoruz calismiyorum calismadim calismam da zorunda kalmazsam. Baba evimde de gul gibi yasadim esimle de ayni sekil. O calistirmadi beni sagolsun. Ama ben onun yaninda 20yasindan itibaren varim herseye hazir konmadim.
Soran1 yılAynen 100k kazanan kadın seni ne yapsın düşünce tarzına bak ya
Soran1 yılEv kızı alacak bu kesin 😂😂
- 1 yıl
@kaysrili38 sen ne vereceksin çalışan kadına?
- 1 yıl
@kaysrili38 çalış sana çalışan karı yok beleşe yatak keyfi istiyorsan çalışan kadın yorgun olur ev kızı layık sana beleşe gelir fakir yeter mi iyi mi
Okul okuyup meslek sahibi olan kadın çalışsın.
Ama eğer okumamissa zaten erkek çalışsın yani bizim doğamız gereği işimiz o zaten. Karimiza ve çocuklarıma bakmak23 YorumlaKeşke ben bu aydınlanmayı 10 sene önce yaşasaydım. Çalıştım okudum hepsine pişmanım. Atanamadım. Kaldım m*l gibi. E çok okuyunca chl de begenemiyosun hayatım çok zor çok
30 Yorumla
1 yılAçıkçası öyle evleneyim diye evlenmeyi doğru bulmuyorum, evleneceginiz kişi kafanızın uyacağı biri olmalı, bir ömür beraber gecireceksiniz. Ani kararlar almanın size yaşatacağı durum oldukça iyi olmayabilir. Bir daha düşünün, seveceğiniz bir ömür boyu bu kişiyle beraber yasayabilecegim vakit gecirebilecegim birisi olmalı diyebileceğiniz birisi olsun. Bu kişi de anında maalesef bulunmuyor, zaman gösteriyor bu kişiyi size.
10 Yorumla
1 yılÖncelikle tavsiyem buradakileri dinleme. Bence seveceğin bir iş veya hobi alanı edin. Olmadı düzgün biri ile evlenmeye çalış ama sırf çalışmamak için evlilik olsun kafasıyla kötü birine düşme dikkat et.
00 Yorumla
1 yılBende aynı şekilde çalışmak istemediğim için evlenmek istiyorum. Bir tane çalışan kız bulsam vallaha çalışmam bütün ev işlerini yaparım. Hatunumu da tatmin de ederim elini sıcak sudan soğuk suya sokmam
10 YorumlaHiç mantıklı değil. Evlilik böyle bir isteğe indirgenecek kadar basit bir şey değil. Bir de herkesin ekonomik özgürlüğü olmalı. Hangi insanla karşılaşacağını bilemezsin ve bazen iyi sandığın biri kötü çıkabilir.
10 Yorumla
1 yılHayat çok uzun bir yolculuk. İnişler çıkışlar olacaktır. Akılda tutmanız gerek ömrünüzün her döneminde duygu düşünce değişimleriniz olacaktır ve büyük fotoğrafı iyi okumamız lazım. Bu sebeple bir nihai hedef koymanız lazım.
10 Yorumla
1 yılEvlenince kocan para vermez günümüz erkekleri böyle bir enayi bulursan verir ama genel olarak vermezler zengin değilsen çalışmak zorundasın kimse sana bakmak zorunda değil ailen dahil bir bireysin çalışmayana ekmek yok
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince değil kendi iç huzuru sağlandığında mutlu olacaksın evlilik elbette bir gün olur ama bunu çare ya da kaçış olarak kendinde görme seviyorsan evlen
10 Yorumla Bacım kendine yatırım yap, kurslara falan git geliştir kendini. Zaten nasip işi direkt görüştüğün kişiyle evlenecek değilsin bu kafayla da çok rahat hata yaparsın gibi duruyor
21 YorumlaHayatımda böyle bir mantık görmedim. Offff acayip iyi. Ne alaka ya ya çalışmayacaksın diye evlenmek! Ben evliyim ama çalışmak istiyorum iş bakıyorum kendime kocam da olsa her şeyi üstüne yıkamam ki. Hamal mı ya milletin oğlu ömür boyu sırtında taşısın bizi.
00 YorumlaDoğru kişiyle evlenilirse Mantıklı. Yine de bir kadının finansal özgürlüğü olmalı.
Günümüzde evliliğinde mutsuz olan kadınlar aktif işi veya mesleği olmadığı için çaresiz kalıyorlar.00 YorumlaHayır sonradan çok pişman olursun kimse hemen pat diye iş bulamaz hem iş bulmadan evlenilmez kendi ekonomik özgürlüğün olmalı evleniceğin kişinin elinemi bakıcaksın sadece
00 Yorumla
1 yılKısa vadeli rahatlık hoşuna gidebilir iyi bı bölümden mezunum meslegim var ama iş hayatındaki mobbinglerden hayatın zorluğundan bazen benim de aklıma gelmiyo değil ama uzun vadede sıkıntı yaratır sürekli evde olmak evde olacağın için sosyal cevren de daralir sıkıntı
00 YorumlaEvleneceğin adam zenginse ve evde dışardakinden daha çok çalışıp birde üstüne bir kuruş sahsi bir kazanım elde edemeyeceğin bir durumda kalmıcaksan mantıklı!
00 Yorumla
1 yılÇalışmak istemeye bilirsin ama diyelim evliligin yolında gitmedi bebeğin oldu evlendiğin kişi seni aşağıladı vs vs sonrasında ne olacak nereye kadar çalışmayacaksın
00 Yorumla
1 yılEvlenince ne olacak, kocan çalışacak, sen evde mi oturacaksın:) Bu ne saçma bir mantık :) sence mantıklıysa mesele yok :)
02 Yorumla
Soran1 yılEv işleri kolay mı sence
- 1 yıl
Kendi evinde yalnız yaşadığını düşün evini temizleyeceksin toplayacaksan Ne gerekiyorsa yapacaksın. Evlenirsen bile kocan sana evde her konuda yardımcı olacak bir koca olacak, olmalı :) Ben de tek başıma yaşadım kendi işimi her zaman kendim gördüm. Yeter ki tembel olma :)
1 yılSırf evlemmek için evlenmeyi istemek mantıksız ömür boyu birlikte yaşayacaksın bu durumu iyi değerlendirmek lazım yanlış bir eş seçiminde tüm hayatın bir yıldız gibi kayar avuçlarından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMantıklı ama sevdiğin biriyle evlenmelisin ve o kişiye dikkat etmelisin erkek olmalı yani adam gibi adam olmalı günümüz prenses erkekleri karısını çalıştırmak istiyor çünkü burada kaç tane rastladım öyle sorulara.
10 YorumlaOlur tabiki çalışmak zorundasın diyen erkek adam değildir
Ksdın isterse evinde durur çocuğuna bakar evine bakar isterse çalışır.
10 Yorumla
1 yıltabiki kadının calısmak gibi sorumlulugu yok zaten erkek rıskı getirir kadın evini cekıp cevirir
14 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir erkek bulamadım ya
- 1 yıl
olur mu dolu öyle erkek
Soran1 yılBana denk gelmedi bi
- 1 yıl
valla bende kadınların ısrarla calısmasına karsıyım calsıyolar soruyorum parayı napıyosun elbise kıyafet alıyorum diyolar arkadas bu bagımsız olmak degilki bencillık eger calısyosan eve katkı saglıycaksın calısmıyosanda evinde oturcaksın keyfine bakıcaksın
1 yılYaw siz koca parasıyla cok mutlu olacagınızı nerden cıkartıyorsunuz Bi işiniz mutlaka olsun
Yarın 2 cocukla bosanmak istiyorum
İş bulmam lazım dersiniz00 Yorumla
1 yılİşte kadınları evliliğe sürükleyen motivasyon 😄 sevgi aşk mutlu yuva çocuklar falan hikaye. Duygusal sebeplerle evlenen erkekler o yüzden mutsuz
00 Yorumla
1 yılTembellik gerekçesiyle yapılan bir evlilik sadece bir erkeğin hakkını yemenizle sonuçlanır. Bunu yapmaya da hakkınız yoktur 🌿
00 Yorumla
1 yılSacma bi sebeb yani kadin illa calisacak doye bir sart yokki. İlla calissin diyen erkekle tabiki evlenme.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılDeğil..
Bir iş bulup çalışsan kendi ayaklarının üstünde dursan daha iyi olur..
02 Yorumla
Soran1 yılÇalışmayan biriyle kimse evlenmez zaten
- 1 yıl
O zaman neden çalışmamak için evlenmek isten..
1 yılEvin tüm derdi hariç kocamın derdiyle çocuksu hareketleriyle uğraşayım, üstüne çocuk doğurup deli olayım dersen evlen tabi..
00 Yorumla
1 yılSenin kendinin taşıyamadığı kendinin yükünü başkasına muzlarına yükleyeceksin buram buram bencillik elinde patlar o iş söyleyeyim
00 YorumlaMantıksız, kötü bir tercih. Gittiğin hiçbir ortamda da saygı görmezsin, zaten bir başarın da olmamış.
00 Yorumla
1 yılIyi birini bulduysan çoook mantıklı müthiş
Ama birisi var mi
02 Yorumla
Soran1 yılKimse yok ya
- 1 yıl
Çıkar insallah acele etme evlenesim var diye yyanlis yapmaktansa tek kal daha iyi
1 yılBu bir tercih. Eğer ev hanımı olup eşimin emri altında yaşayacağım diyorsan tabiki evlen. Ama unutma, herşeyin ona bağlı olacak. Paran bile
14 Yorumla- 1 yıl
Öbür türlüde elin adamının emri altındasın paran iznin hastalığın bile
- 1 yıl
Ozel sektör öyle
- 1 yıl
@Esrademir3593 Esra sen ne iş yapıyorsun?
- 1 yıl
@Zamanın_izinde sana ne?
Adam sana bakacak sende evde eşofman la uyuyacaksın akşamda makarna ohhhh ne güzel hayat
22 Yorumla
Soran1 yılOhoo ben ne yemekler yaparım bir bilsenn
- 1 yıl
Yemekle biter mi diyorsun. Benim durumum iyi olması nedeniyle eşimin çalışmasını istemem. Yorulmasın eve geldiğimde enerjik olsun isterim.
- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBulursan tek maaşla geçinebilecegin bir erkeği helal olsun ama bulamazsın
20 Yorumla çalışma zorunluluğun yok erkeğin sana bakma yükümlülüğü var.
12 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılkoca eline bakmak da hiç mantıklı değil. fitil fitil ödetir bedelini..
10 Yorumla
1 yılBizde sikilmek için evlenmek istiyoruz çok işe yarıyor tavsiye ederim
10 Yorumla
1 yılEril enerjisi yüksek, geliri ile evine tek başına bakabilecek bir erkek bulursan çok daha mantıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı benim sevgilim bende ona demiştim zaten hem sen çalışma hemde bütün işleri yapıp yemeğine kadar ben yedireceğim diye
122 Yorumla
Soran1 yılEvlenelim mi bskdbx
Cevap sahibi1 yılfazla net oldu kajsdkasdj
Soran1 yılHahaha böyle birini kim istemez
Cevap sahibi1 yılE doğrusu budur madem evleniyorsun o senin kadının ona özel ilgi gösteceksin o kadar. Hele regl döneminde yataktan bile çıkarmayacaksın. Gerekirse tuvalete bile kucaklayıp işini halledince geri getireceksin olay budur
- 1 yıl
Son durum ne 😂
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Noluyor skdfjldsljkf
- 1 yıl
Evleniyordunuz en son 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Taliplerim artıyor ayy ne şanslıyım kjasdkjsadkj
- 1 yıl
Kız evlenme teklifi etmiş sen niye yan çizdin 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Bilmem kaldı ya öyle teklif lkaslsakd
- 1 yıl
Sende evlenmeye meraklı değilsin hep blöf 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Yok be dediğim gibiyim cidden
- 1 yıl
Evlen o zaman kızla be
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Kız bir kere 25 ben ondan küçüğüm lkadlskad
- 1 yıl
Kaç yaş
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 22
- 1 yıl
3 yaşa kadar bir şey olmaz yaş farkı önemsiz
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 Sen niye taktın bu kadar onu anlamadım lkasdlksad
- 1 yıl
Yav kız ne güzel dengini bulmuş evlenseydin
- 1 yıl
Ne kastın be arkadaşım
- Eğitim & Kariyer konusunda 606 cevap paylaştı.
1 yılSorumluluğunu başkasının üzerine nereye kadar atabilirsin
32 Yorumla
Soran1 yılBunu bende kendime soruyorum hep:(
- 1 yıl
Yok evlenirsin illa ki esindir ama 5 isteyince 5nide alama sorumluluk daha çok olacak
1 yılMantıklı kanka. Tr de çalışcaz diye erkek fatmaya döndük. Sen bari dişi kal 👐
00 YorumlaEn azından bir karar vermişsin, peki ev hanımlığını yapmakta ne kadar isteklisin?
00 Yorumla
1 yılÇok mantıklı 8 saat çalışmaktan kaçıp 24 saat elin adamıyla uğraşmak 😅
00 YorumlaDoğru insan bulursan evet. Ama bu bana bir yerden tanıdık geliyor (kendimden)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmayan kadını erkek napsın? Zaten dolu çalışmayıp evde yatıyım koca parayı getirsin ben de para eziyim diyen en az 10-15 milyon kadın var bu ülke... total de 50 milyon da kadın nifusu var.
00 Yorumla
1 yılMantıklı evlen düzgünce hayırlı çocuk büyüt o da bir iş
00 Yorumla
1 yılEninde sonunda bir kocaya varacaksın zaten normal düşünce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmantıklı çalışmak zor geldi bana da özel sektör çok yoğun değmez kpss kasıyorum erkekler için de böyle alternatifler var. ama çalışmazsan iş yerinde yorulmasan da kocan ezebilir seni fgdfgdg
00 Yorumla
1 yılBu da bir bakış açısı tabii ama bana farklı bir tür beden işçiliği gibi geldi
00 Yorumla
1 yılMantıksız adamına dusmezsen eğer yüz lira verip hesabını sorar bunu unutma.
00 Yorumla
1 yılTürkiyede evlenen çoğu kadın bu yüzden evleniyor zaten, kimse size laf etmez merak etmeyin.
00 YorumlaÇok kaliteli bir düşünce…. dünyaya gelmiş 250 grlık katkısından başka bir şey olmayan bir kadın
00 Yorumla
1 yılNiyeki kendi ayakların üstünde dursana evlenir çalışırsın never
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri