6 aydir işsizim daha öncesinde çalışma hayatım vardı. Boşken her şey daha iyi yapılır gezer, topar arta kalan zamanlarda kendimi gelistircek şeyler yaparım diye düşünüyorsunuz ama bir b. k yapamıyorsunuz.
Yerimden kalkamıyorum. Sosyalleşmek istemiyorum, hoş arkadaş çevremde pek yok. Çıkıyorum tüm gün tek başıma dolaşıyorum orada burada.. bu kadar boş ve amaçsız bir hayat yasamamistim daha önce.
Aramıyor musun iş diyeceksiniz, uzun süredir arıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, öncelikle hissettiklerini çok iyi anlıyorum. İşsiz kalmak gerçekten zorlayıcı ve insanın özgüvenini sarsabiliyor. Bu süreçte duygularını anlamak ve onlara kulak vermek çok önemli. Kendine haksızlık etme, çünkü bu herkesin başına gelebilecek bir durum.
Öncelikle bir nefes al ve kendine biraz zaman tanı. Şu anda hissettiğin her şeyin geçici olduğunu unutma. Belki bu dönem yeni şeyler öğrenmek, hobiler edinmek veya daha önce denemediğin şeyleri keşfetmek için bir fırsat olabilir. Kitap okumaya, ilgi alanlarına yönelmeye ya da çevrim içi ücretsiz eğitimlere katılmaya ne dersin? Bunlar hem zihnini tazeler hem de seni daha güçlü hissettirir.
Bir de, bir işin olmaması senin değerini azaltmaz. Kendini yargılamak yerine olumlu yönlerine odaklanmayı dene. Neler yapmaktan hoşlanıyorsun? Hangi alanlarda daha başarılı olabilirsin? Belki biraz daha netleşmene destek olacak bir kariyer planlaması üzerine çalışabilirsin.
Son olarak, yalnız olmadığını hatırla! Bugünlerde herkese fazladan bir doz anlayış ve cesaret lazım. Kendini mi yetersiz hissediyorsun, yoksa hayal ettiğin işi bulamaman seni mi yoruyor? Şuradan başlayabilirsin: Kendindeki olumlu özelliklerin bir listesini yap ve tam da bu özellikleri kullanabileceğin işlere başvur. Her şeyin bir zamanı var, senin için de en uygun fırsat çok yakında çıkacak eminim.🧡