AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
LinkedIN miş, kariyet. net imiş yok hiçbir işe yaramayan reklam sitelerinden başka bir şey değil. Yani zerre kadar önemli değil. Var benim de LinkedIn hesabım ve kendi işimle ilgili paylaşımlar yapıyorum. Ama önemli mi benim için? Hayır.
Çok önyargılı bir yaklaşım, belgeyi al oraya koy işi degil sadece, seminerler var egitimler var programlar var.
Şahsen benim gözlemim bu yöndedir. Ki eğitim alacaksam daha profesyonel ve işinin ehli yerlerden alıyorum. MEsela C sınıfı İG uzmanıyım aynı zamanda. Bu belgeyi LinkedIn değil, devlet verir.
Tabiki belli başlı meslekler icin saglam yerden belge alınmalı o konuda hemfikiriz benim demek istediğim misal marka yönetimi ile ilgili bir etkinlik olur 1 Nisan saat 12de atıyorum katılım belgesi mi veriyolar halkla iliskiler mezunu muyum bu bana fayda sağlar halkla ilişkilerin marka alanında kendimi geliştirmek istiyorsam alanında bilgili bir konuşmacıdan değerli bilgiler almak hoşuma gider o belgeyi de profilime eklerim.
Olumlu düşünmeniz çok güzel. Ama iş dünyasının dişli çarkları öyle dönmüyor maalesef. İş başvuru formlarında hiç eksik olmayan bir bölüm vardır. "Referans"... O referans veya referanslar artık alınacak her belgeden daha çok işe yarıyor. Desteklediğim bir uygulama değil. Ama yeni çağa uyum sağlamak gerekir. şu an peki kendi alanınızda çalışıyor musunuz?
Üniversite hayatımda hocalara yakın olmadığım için çok pişman oldum sonradan aklım başıma geldi yanlış arkadaşlıklar kurdum okulum uzadı
Referans cok onemli artık hocalardan referans mektubu isteyemem
Geç basladim uniye ben
Ben önemsemiyorum ama sertifika almak için sürekli uğraş halinde olanlar var. Umuyorum karşılığını alırlar.
Ben karşılıgını alanları gördüm tabi torpil de var orası ayrı konu ama prestij bir ortamda saygın bir insan olma bilgili biri olma önemli seyler bu devirde ve isverenler onemsiyo boyle seyleri.
Ne mutlu sana, size🙏
Hesabım var ama pekte önemsemiyorum bana faydası yok
O ne işe yarıyor o uygulama
İş arama ve bulma platformu sadece iş arama ve bulma da degil aynı zamanda gençler için staj ilanları alanıyla ilgili online seminerler bazı egitimler dijital katılım belgesi veriyo bu zamana kadar yaptıgın işleri profiline ekliyosun gönüllülükler iş deneyimi okul
Ne gibi bı önemi var ki
Kariyer gelişimi açısından önemli
Belge alma derdim yok ya network yapıyorum ben
Bence hepsi önemli birbirini destekleyen unsurlar
Cv güzelse çok umursamam ben 😄 kursların içi boş genelde
Valla imkanı olmayan her türlü online kurslara da katılır
Cv önemli😅
Çok takma bence kursu meslek de önemli tabu
Meslek nedir 😄
Ben halkla ilişkiler okuyorum okulu uzattım😅
Geç başladım benim biraz karışık işler
Shajajaja karışık işler iyidir evli değilsen yardır gitsinn😄😄
Aman evlilik düşünen kim😅
Bir anda düşünürsün belki belli mi olur 🤣🤣🤣
Öncelik işimi gücümü bulmam şart😅
Ahahaha bul tabi önemli olan is koca her yerde bulunur 🤣🤣 profiline bir bakayım dedim korktum bir anda zaten 🤣🤣🤘
Açıklama kısmını diyosan artık sabrımı taşırdılar ve hala cinsel mesaj atan beyin özürlüler var. d
🤣🤣🤣 buyik büyük yazmışsın korktum valla 🤣🤣 insanlar tanımadan etmeden direk konuya giriyor özürlü valla onlar 😄
Reelde kibar beyfendi takılanların gercek kisiliklerini ortaya cikarma yeri. d
İstemiyorum konuşmam diyen erkek yalan söyler 😄🤣🤣🤣 herkes ister ama kafa dengi olacak önce güleceksin karşında ki insanla 🤣
Hemen mesaj atiyolar uzerinde ne var en igrenci de bu ablam bacaklari guzelmi bu annem nasil ama genc dimi babamla gordum vs yazan
. d
Banane anandan babandan diyorum herif piskin hala yaziyo
Ahahahahahah 🤣🤣🤣 milletin fantezi olayına bak ya 🤣🤣🤣 bende normal yazsam kızar mısın bari 😄😄😄
Evet