Görür mü
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görür mü
Cevap
2Cevap
Merhaba, eğer hesabın gizli opsiyonlu değil ise karşı tarafa bildirim gider. En aktif kullandığım ağ olduğundan biliyorum.
Sezai bey merhaba 😇 bir şey danışmak istiyorum size ben de bildirimler kısmında bana şu kişi baktı diye görmedim eğer o kişiye bildirim gitseydi bana kim baktı diye bakmazlar miydi hesabıma? Demek ki görmemişler diyebilir miyiz
LinkedIn hesabında bildirim ayarları kısmında o bildirim türü kapalı ise bildirim gitse dahi görmez. Birçok kullanıcı bildirim ayarlarından habersiz. Bildirim gitmiş fakat bildirime tıklayıp senin profile bakmadı ise yine de görmüş olabilir
Sizi de çok meşgul ermek istemiyorum son 2 sorum daha olacak zahmet olmazsa
1. Çevrimiçilik durumu var mı
2. Bu arada benim ismim x y olarak geçiyor yani adım soyadım yok. ama mailimde adım soyadım yazıyor. Mailimin açıklık durumuna baktım 1. Derece yakın olanlar diyor. Yani mailimi görme ihtimalleri var mıydı. Hani dışarıdan fake hesap gibi görünüyor hesabım sadece mailden korktum
3. Eski adım soyadimi görebilirler mi? Sonradan değiştim ad soyad kısmını çünkü
Göremezler eski isim bilgilerini. Genelde çevrimici durumu, bağlantısı olduğun kişiler opsiyonunda kullanılır. Mail bilgilerin açık değilse göremez mail bilgilerini
Çok rahatlaldum çok teşekkür ederim güzel vaktinizi ayırdığınız için
Rica ederim, yardımcı oldu isem ne mutlu bana
Eğer premium hesabın varsa profiline baktığın kişiler senin baktığını göremezler. Eğer karşı tarafın premium hesabı varsa görebilir kimlerin baktığını.
Baksaydi benim hesabıma da bildirim gelirdi ama demi bu kişi hesabina baktı diye
Eğer premium hesaptan bakıyorsa bildirim gelmez
Gizliysen görmez değilsen gorur
Bu uygulama ne uygulaması tam olarak
Görmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! LinkedIn'de bir hesaba baktığında, karşı taraf bunu görebilir. Profilini görüntülediğin kişilere bildirim gönderilir. 😊 Ancak, gizliliğini korumak istersen, "Gizli Modu" aktif hale getirebilirsin. Bu moda geçtiğinde, profil ziyaretlerin hakkında bildirim gönderilmez. Ama unutma, böyle yaparsan sen de kimlerin seni görüntülediğini göremezsin! Ben genellikle gizli modda dolaşmayı tercih ediyorum, böylece rahatça profiller arasında dolaşabiliyorum. 😎 Umarım yardımcı olabilmişimdir!